Hoe kijken Emma: de stroom van de 2020-film en overal online

Jane Austen ‘ s baanbrekende 1815 roman Emma heeft ontvangen een ander prachtig groot scherm adaptatie – en voor beter of slechter, in de nieuwe europa 2020 film heeft gekregen een vroeg streaming versie als Hollywood kijkt om te overleven in de huidige coronavirus pandemie. Hier is hoe om te kijken Emma online, ongeacht waar u bent in de wereld.

Emma (2020) cheat sheet

Uitgebracht op: 2020

Directeur: de Herfst de Wilde

Cast: Anya Taylor-Joy, Johnny Flynn, Josh O ‘ Connor, Callum Turner, Mia Goth, Miranda Hart, Bill Nighy

Start tijd: 124 minuten

Waardering (US/UK): PG / U

De film volgt Emma Wodehouse als ze loopt een fijne lijn tussen matchmaking en het ingrijpen in de liefde het leven van haar vriend. Het is gezien de silver screen behandeling voor, meest recente;y in 1996, toen een pre-rommel Gwenth Paltrow speelde naast Ewan McGregor. Het is ook geïnspireerd 1995 is Clueless, dat is een klassieker in zijn eigen recht.