HP plannen om te vechten Covid-19 met duizenden 3D printers

Andere maatregelen, zoals een handsfree-deuropener kan ook zeer nuttig zijn in de wil van ziekenhuizen, zorginstellingen, fabrieken, waardoor een persoon om een deur te openen met behulp van hun elleboog, in plaats van het handvat (het vermijden van de kans om in contact te komen met of het zenden Covid-19).
Meer betrokken ontwerpen omvatten een gebied van beademing, in wezen een mechanische ambu voor tijdelijk gebruik in het veld bij het omgaan met coronavirus patiënten. Er zijn ook plannen voor FFP3 Maskers, en HP is momenteel het controleren van de ontwerpen van de verschillende ziekenhuis-grade gezicht maskers (zie de afbeelding hierboven).
Het bedrijf toegevoegd dat het coördineren van de inspanningen met overheden en diensten voor de gezondheidszorg en het bedrijfsleven agentschappen over de hele wereld.
HP 3D Printing Covid-19
(Image credit: HP)
Zoals gezegd, de apparatuur wordt geproduceerd bevat gelaatsschermen en maskers, masker-experts, masker delen, hands-free deur te openen (zie de bovenstaande foto) en nasale swabs, onder anderen. Al deze onderdelen zijn momenteel gevalideerd is en klaar voor massa-productie op industriële schaal.
Gelaatsschermen zijn een bijzonder kritische element dat moet op grote schaal worden verspreid, en zoals we al hebben gezien, zijn er bestaande initiatieven langs deze lijnen elders (3D printer van het bedrijf Prusa zich in de voorhoede van een andere regeling deze te maken).

Enrique Lores, President en CEO van HP Inc, gaf als commentaar: “HP en onze digitale productie partners werken non-stop in de strijd tegen deze ongekende virus. We zijn samen over de grenzen en sectoren te identificeren van de onderdelen die het meest behoefte hebben, het valideren van de modellen, en beginnen met het 3D-printen.
HP is een prioriteit maken van deze medische schilden comfortabel, waaronder het werken op een masker adjuster gesp zodat u de drager kunt aanpassen voor een betere pasvorm, en geen last van oorpijn als dat te blijven van het schild aan voor een lange periode van tijd.

HP zegt dat het reeds geleverde meer dan 1.000 3D-geprinte onderdelen van de lokale ziekenhuizen en de centra voor onderzoek en ontwikkeling in de VS (en in Barcelona) zijn hard aan het werk met verschillende partners en de prioriteit van het voldoen aan de meest dringende behoeften, en het opendraaien van de productie snel.
(Image credit: HP)

Hospital-grade gezichtsmaskers

Wanneer gefinaliseerd, alle ontwerpen voor onderdelen die niet vereisen een complexe assemblage zal beschikbaar worden gesteld op deze website van HP, zodat ze kunnen worden benaderd door de bredere 3D printen gemeenschap. En als u betrokken willen worden bij te dragen uw eigen ontwerpen of ideeën hebt, kunt u ook doen op die site.
“Onze diepste waardering gaat uit naar onze medewerkers, partners, klanten en leden van onze gemeenschap voor hun onvermoeibare inzet voor de ondersteuning van de medische professionals maken het verschil in de frontlinie.”
HP heeft geopenbaard plannen over hoe het gebruik van de 3D-printers en expertise om te helpen bij de bestrijding van coronavirus, met inbegrip van het leveren van ziekenhuizen met onderdelen en het produceren van de wil van kritische gelaatsschermen, die gebruikt kan worden door medisch personeel dat de behandeling van patiënten met het virus.