Instagram is een nieuwe Co-Kijken-functie kunt vrienden bladeren met elkaar via video-chat

Het is gemakkelijk om te zien hoe Co-Kijken zal populair geworden in de komende dagen, en deze inspanningen toevoegen aan Instagram is Covid-19 preventie-initiatieven die begon ongeveer twee weken geleden, toen het platform begonnen met vermelding van berichten van geloofwaardige gezondheid van de organisaties in de top van het tabblad zoeken.
Om te helpen gebruikers op het oefenen van sociale afstand, gedeelde Verhalen, wordt voorzien van een ‘Thuis’ – sticker op alle posten binnen het netwerk.
Het scrollen door je Instagram-feed, tot nu toe, is iets wat u doet op uw eigen. Echter, met meer en meer mensen blijven weg van vrienden en familie te helpen beteugelen van de verspreiding van het nieuwe coronavirus, Instagram is inmiddels een nieuwe functie genaamd Co-Kijken om gebruikers te helpen voelen, nou, minder geïsoleerd.

Vervolgens start een nieuwe video chat door te zoeken of selecteren van een contact in de inbox te tikken en vervolgens op de video camera-pictogram op deze rechtstreekse berichten pagina. Nadat u bent begonnen met te chatten, tikt u op het foto-pictogram aan de onderkant van het venster om alle onlangs vond, opgeslagen en Instagram aanbevelingen die beschikbaar zijn op uw voeding.
(Image credit: Instagram)

Hoe het werkt