Is Argos nog steeds open na het coronavirus lockdown? levering aan huis advies en wat er nog in voorraad is

Als je het kopen van kleine artikelen, die geleverd worden door één persoon, dan bent u gerechtigd de levering op dezelfde dag zolang u uw bestelling in de door 6pm. Alle kleine voorwerpen kost € 3,95 voor de levering, dus zorg ervoor dat u gebruikmaakt van de fast track op dezelfde dag service die u te bieden hebben.
Home Gym | 8 in 1 Core training system | £54.99 bij Argos
Deze small form factor multi-purpose training is ideaal als je wilt werken aan je oefeningen, maar hebben niet veel ruimte nodig. Het zit vol met power-assisted voorjaar technologie die geeft je 3 weerstandsniveau ‘ s voor een reeks van trainingen, het packs ook plat, dus het is super handig voor opslag.
Bekijk De Deal

Als je het kopen van grote apparaten dan krijg je de toegevoegde bonus van gratis levering, maar wees ervan bewust dat de fast track-levering op dezelfde dag is niet van toepassing op deze items. U kunt natuurlijk nog steeds gaan voor de levering de volgende dag optie, dat betekent ook dat u kunt kiezen is de levertijd slot dat het beste is voor u.
Bepaalde Argos winkels die deel uitmaken van Sainsburys supermarkten blijven open voor het bedrijf op dit moment, wat betekent dat u kunt gebruik maken van hun klikken en het verzamelen van beleid als je op weg te halen essentiële voedingsmiddelen. We zouden natuurlijk ten stelligste af te raden, want het is essentieel dat iedereen legt de gezondheid van zichzelf en anderen boven alle andere overwegingen nu. Gelukkig Argos heeft een aantal van de beste levering aan huis in het bedrijfsleven – het is snel, goedkoop, en bovenal gezellig, dus er is geen reden om niet te gebruiken onder de huidige omstandigheden.
Werken vanuit huis | WD Elements 1 TB draagbare HD | £39.99 bij Argos
Running out van de ruimte? 1TB ziet u ook bij de direst van omstandigheden met deze draagbare harde schijf WD elements. Het is goedkoop, het is vrolijk, en het zal u voor het laatst leeftijden als je kijkt na het – perfect voor het werk van bestanden, films, foto ‘ s of iets anders wat je in gedachten hebt.
Bekijk De Deal

Onze keuze van de Items die nog steeds op voorraad

We hebben een aantal handige links om u naar waar je nodig hebt om snel, evenals enkele adviezen en informatie over Argos levering en de winkel gesloten.
Argos winkels sluiten in een beetje op de bescherming van hun klanten en het personeel van de lopende coronavirus uitbraak. Ondanks 50 jaar dienst, de retailer is nu verschuift de focus naar de online winkel blijft open en heeft nog veel biedt op elektronica, tuinmeubelen, thuis fitnessapparatuur en nog veel meer.
Tuin Essentials | Spear & Jackson grasmaaier | £70 bij Argos
Geen smoesjes meer, het is tijd om te maaien dat grasveld. Momenteel hot is op het Argos is dit Spear & Jackson snoer rotary grasmaaier, die wordt verkocht als warme broodjes, dus we raden u aan snel te handelen als u een grasmaaier. Inbegrepen bij de aankoop is een garantie van 3 jaar, dat is een uitstekende reden om dit te kopen dan het overige aanbod.
Bekijk De Deal
Snelle levering is wat echt sets Argos apart als retailer kunt u dezelfde dag levering voor slechts € 3.95 en Argos zal zelfs leveren 7 dagen per week – super handig als je probeert je aan te passen levering over een drukke thuis te werken of onderwijs aan huis schema.
Argos levering vanaf € 3,95 voor kleine items, die automatisch geeft u het recht om de levering op dezelfde dag zo lang als je om vóór 6 uur. Als je het bestellen van grotere items, kunt u om gratis levering, afhankelijk van wat u bestelt en wanneer u dat wilt.
Verveling buster | Nintendo-Schakelaar Lite | £199.99 bij Argos
Er is nog een voorraad op de Schakelaar Lite nu bij Argos – een goedkope manier om in de uitgestrekte en een enorme wereld van Nintendo. Dit is een van de cut-down versie van de Schakelaar, zodat het niet hebben docking mogelijkheden, maar het is goed voor kinderen die willen gewoon een handheld apparaat toch. U kunt check it out de ontzagwekkende reeks van spellen hier.Bekijk De Deal
Voor meer informatie over Argos de levertijden en kosten, kunt u een bezoek brengen aan hun levering FAQ hier.
Home improvement | Zwart + Decker accuboormachine | £40 bij Argos
Tijd om die foto ‘ s die je nog wilt doen voor leeftijden met deze draadloze boor van Black en Decker. Het is goedkoop, het boren dingen, en het is snoerloos – het is ook uitverkocht, dus spring snel op deze wanneer nodig snel een aantal essentiële home improvement tools.Bekijk De Deal
Home Gym | Twist & Shape oefening machine | £99.99 bij Argos
Met deze Twist & Shape oefening machine die u kunt nog wat calorieën verbranden en werken aan uw toning ondanks het feit dat aan de binnenkant. Het is een gemakkelijk te gebruiken en veilig stuk van de apparatuur die u zal toestaan om te werken op verschillende spiergroepen, terwijl het verminderen van de druk op je knieën en gewrichten.
Bekijk De Deal
Werken vanuit huis | ASUS VivoBook 15 | £329.99 bij Argos
Onze keuze voor een goedkope van thuis uit werken op de laptop wordt deze Asus VivoBook 15, die is momenteel nog in voorraad. U krijgt een 128GB SSD, Pentium 5405U processor en 4 GB RAM – uitstekende specificaties voor het geld moet je dekking voor de meeste taken, evenals het streamen van media en andere toepassingen.
Bekijk De Deal

Argos levering aan huis

Home Gym | Everlast 4ft Punch Bag| £69.99 bij Argos
Laten we het er allemaal uit met deze 4ft bokszak van Everlast – want we weten allemaal dat we moeten sommige ernstige catharsis nu. Punch tassen in het algemeen zijn een geweldige manier om fit te blijven voor minder en dit 4fter niet nemen te veel ruimte van de vloer – ideaal voor in de garage of studie.
Bekijk De Deal
Home Gym | Maxi Klimmer oefening machine | £129.99 bij Argos
Deze verticale klimmen systeem geeft u een geweldig alternatief voor joggen en hardlopen – perfect voor calorie verbranding thuis. Het werkt met behulp van je eigen lichaamsgewicht, het leveren van een hoge intensiteit van de training die hits verschillende spiergroepen, terwijl het nog steeds lage stress op je gewrichten.
Bekijk De Deal
Dus als je op dit moment thuis af hoe om te vermaken de kinderen, fit blijven, of de tijd door te brengen met sommige games of programma ‘ s – je bent in geluk, kunt u nog steeds kopen van alle dingen die je nodig hebt op Argos online.
Verveling buster | Monopoly classic | £20 bij Argos
Monopoly is echt een van de beste manieren om de avonden met het hele gezin – de discussies over de huur opzij. Als u niet beschikt over een kopie in uw kast of vervangen moeten worden, dat de oude doos, aarzel dan niet om het op te rapen.
Bekijk De Deal

Zijn enige Argos winkels open nu?

Argos online biedt u een uitgebreide selectie van de goederen – en beweert nog steeds dat snelle levering ook. Dus terwijl u momenteel geen wandeling naar de dichtstbijzijnde Argos voor een te bladeren, kunt u nog steeds pak je een uitstekende Argos deal online en profiteer van de detailhandelaar ‘ s handige levering op dezelfde dag service.