LG BX vs LG B9 OLED: de nieuwe B-Serie OLED waard de upgrade?

Als je de keuze tussen de LG OLED-BX of LG B9 OLED, wat is de juiste keuze voor u? Er is een grote vraag naar betaalbare OLED Tv ‘s deze dagen, terwijl je niet kunt precies krijgen een goedkoop nog, LG’ s B-Serie Oled ‘s zijn nog steeds de goedkoopste organische LED Tv’ s die de Zuid-koreaanse fabrikant steekt elk jaar.
Beide zijn 4K-Tv ‘s met HDR-panelen, en de ondersteuning van de dynamische Dolby Visie HDR-formaat, evenals Dolby Atmos surround-geluid (hoewel niet HDR10+) en zowel schip met LG’ s strakke magic remote en gestroomlijnde webOS – smart TV-platform. Met LG ‘ s ThinQ AI geïntegreerde ook, je krijgt een heel slim systeem, met ingebouwde Alexa / Google-Assistent ondersteuning en de mogelijkheid om verbinding te maken met Google Startpagina en Amazon Echo – apparaten.