Microsoft klopt AU$189 uit de prijs van Bose ‘ s QuietComfort 35 II-koptelefoon

Met het coronavirus (of Covid-19) nu lopen ongebreideld zijn we met zijn allen beginnen om te zoeken naar manieren om het gemak van onze angst tijdens deze crisis. Een manier om de zenuwen te kalmeren door te luisteren naar uw favoriete muziek – en dit is waar Microsoft heeft stapte op zijn spel door het verdisconteren van de Bose QuietComfort 35 II noise cancelling hoofdtelefoon met 37% te helpen blokkeren het geluid en helpen je om kalm te blijven.

De QuietComfort 35 II is een van de beste noise-cancelling hoofdtelefoons die je kunt vinden. Deze stijlvolle en comfortabele hoofdtelefoon is ook voorzien van een Assistent Google en Amazon Alexa, zodat u om te luisteren naar uw berichten zonder te hoeven graven in uw zak of tas zit.

Levensduur van de batterij is ook geweldig met een indrukwekkende 20-uur weergave met ruisonderdrukking ingeschakeld en luisteren op medium niveau van het geluid.

Momenteel te koop via Microsoft ‘ s eBay winkel voor slechts AU$311.20, bespaart u een enorme AU$189 bij het afrekenen bij het gebruik van de code PMST20.

De Bose QuietComfort 35 draadloze hoofdtelefoon II | AU$311.20 (AVP AU$499.95; opslaan AU$189)

De Bose QuietComfort 35 II is een van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon op de markt en is momenteel te koop voor maar liefst 37% korting. Deze koptelefoon zijn ongelooflijk comfortabel en geven u een gevoel van sereniteit door het blokkeren van de buiten de drukte als u naar uw favoriete muziek luisteren – ze hebben ook Google Bijstand en Amazon Alexa ingebouwde ondersteuning voor extra functionaliteit. Pak jou vandaag door Microsoft eBay-winkel met behulp van de code PMST20 bij het afrekenen om uw korting.Bekijk De Deal