PS5 kan direct starten u in multiplayer mayhem

“Single player games levert informatie op, zoals wat missies die je zou kunnen doen en wat de beloningen die u kan ontvangen voor het invullen van hen – en alle van de keuzes die worden weergegeven in de GEBRUIKERSINTERFACE.”
“We willen niet de speler te hebben voor het opstarten van het spel zie what’ s up, start het spel, zie hoe gaat het,” Cerny zei. “Multiplayer game servers zal de console met de set van joinable activiteiten in real-time.
Dit betekent dus dat u in staat zijn om te springen in Overwatch match-making, bijvoorbeeld, direct vanaf je startscherm. Dit zou voorkomen dat de noodzaak om maatregelen te treffen, zoals het opstarten van een volledige game en selecteren van bepaalde games-modi. Het zou ook te maken het makkelijker voor spelers om snel te schakelen tussen de games die ze hebben geïnstalleerd. Sneller dan ooit

(Image credit: Sony)We wisten al dat de PS5 ultra-snelle SSD zal ons toelaten om het installeren en verwijderen van delen van games in plaats van het volledige product, dus het is logisch dat u in staat zou zijn om toegang te krijgen tot die delen afzonderlijk ook. Mark Cerny wezen geopenbaard dezelfde directe gameplay lancering van het systeem in het afgelopen jaar Vast interview, waarin wordt uitgelegd dat Sony wil de spelers in staat zijn om te springen in spellen met een kleine hindernis.

Sony heeft bekendgemaakt een patent dat wordt weergegeven voor detail hoe de PS5 zal ondersteuning van de introductie van directe gameplay. In andere woorden, het is hoe de PS5 kon laten spelers sprong recht in aspecten van verschillende games (zoals match-making, blijven save game etc) zonder op te starten-up van het volledige spel.
Sony heeft de belofte van de PS5 zal snel zijn, maar de next-generation console konden overtreffen onze verwachtingen, en maak gebruik van opslag veel efficiënter.
De Sony patent, gepubliceerd door het USPTO en met de titel ‘dynamische interfaces voor de lancering van directe gameplay’, details hoe de PS5 het besturingssysteem van het toestaan van spelers om “sjablonen” om te springen in het spel activiteiten bijna onmiddellijk.