TechRadar tips voor het krijgen van het meeste uit van het werken vanuit huis

Hier bij TechRadar Midden-Oosten, wij hebben de wijzigingen aan ons workflows en Met 99% van de tijd die thuis wordt doorgebracht, het werken en het samenwerken met elkaar op verschillende projecten. Sommigen van ons zijn experts in het werken van thuis uit, terwijl anderen kunnen alleen gedaan hebben, zeer zelden. Het interessante ding om op te merken is hoe elk van ons hebben soortgelijke methoden van het houden onze focus tijdens het werken thuis, elk met een zeer verschillende werkomgevingen.
Tot slot, ik heb ook mijn Amazon Echo luidspreker met het spelen van enkele lichte muziek op de achtergrond, zodat ik met mijn gedachten niet helemaal rond. Ik kan gemakkelijk dempen met een snelle spraakopdracht, of zelfs controleren wat er op de aankomende agenda-afspraken, terwijl ik werk aan iets anders.