Advies en begeleiding over hoe voor te bereiden op het werken vanuit huis

Grote bedrijven kunnen het gemakkelijker vinden om de overgang te werken vanuit huis, voortbouwend op reeds bestaande IT-infrastructuur. Echter, veel bedrijven van alle soorten en maten Office 365 en zal worden gebruik te maken van VPN-toegang en het Internet. Hoewel, er kan een heleboel van die bedrijven de mogelijkheid gebruik te maken van oplossingen, zoals Microsoft-Teams, maar zijn zich niet bewust dat ze kunnen. Tools, zoals Microsoft Teams maken een groep hub en geven leden van het team een uitstekend platform om instant message, video bellen, veilig bestanden te bewerken en samen te werken effectief samen vanaf meerdere locaties. Het is ook een handige manier om te communiceren met een breder collega ‘ s en klanten op een gemakkelijke en persoonlijke manier.
· Probeer en het opzetten van een eigen werkplek met goede connectiviteit, licht en een comfortabele positie dat aids een goede houding