Steeds technology-led, niet alleen de technologie is ingeschakeld

De rol van de kunstmatige intelligentie (AI) in de moderne onderneming heeft gedomineerd veel boardroom gesprekken, met veel bedrijven nu de uitvoering, of overweegt u de implementatie van de technologie in een of andere vorm. Maar om echt klaar voor de toekomst, bedrijven moeten begrijpen dat de AI zal reëel zijn over alle functies van een bedrijf.

De voordelen van de technologie is duidelijk te zien – met een recent onderzoek vinden dat AI helpt bedrijven bij het laten groeien van hun winst 80 procent sneller. Wat meer is, de bedrijven met de AI heb dat gevonden fouten worden verminderd met meer dan een derde (37 procent), op het gemiddelde, en bijna driekwart (72 procent) van de bedrijven die gebruik maken van AI beter inzicht in de totale bedrijfsvoering.

Over de auteur

Emma Hitzke, Senior Product Marketing Director, Opkomende Tech, Oracle