Beste maaltijd prep levering: Blauw Schort vs Hello Fresh vs Huis Chef-kok

Pakketten starten om zes maaltijden per week voor , maar geven kortingen bij grotere bestellingen van acht maaltijden voor of 12 maaltijden voor — die allen zijn voorzien van gratis verzending. En, als bonus voor de kinderen, elke zending wordt geleverd met stickers en activiteiten.
Yumble divvies het menu in leeftijdscategorieën: maaltijden voor 1-3 jarigen eenvoudiger peuter-vriendelijke ingrediënten, 4-8 jarigen krijgen meer ingewikkelde constructie, en 9-13 jaar zijn maaltijden met meer herkenbaar complexiteit – kommen, burrito ‘ s, en dergelijke. Er zijn diverse pakketten, ook curator van de maaltijden die geschikt zijn voor uw kind – als Kieskeurige Eters, bijvoorbeeld. Alle maaltijden aankomst een pre-bereid zijn en maar een paar minuten in de magnetron te eten.
Dit is een goede optie als je geen tijd hebt om boodschappen te doen of hebben niet de ruimte om veel goederen (iedereen het delen van een koelkast, bijvoorbeeld). Maar het is ook nuttig voor mensen die willen om uit te breiden hun kookkunsten, als de kits worden geleverd met stap-voor-stap recept instructies voor het koken, voor elke maaltijd. Als u ooit wilde uw diner spel, dit zou een mooie aanvulling op uw culinaire toolbox.
De diensten zijn flexibel aan uw behoeften, zodat u om te kiezen welke maaltijden u wilt, maar hoe veel en hoe veel ze dienen – handig als, zeg, je hoeft alleen maar om een paar avonden per week of wilt voeden met de hele familie.
Niet alle diensten bestrijken alle gebieden of dieetwensen, dus hebben we gewezen dat in elk item.
Schort (gouden standaard + wijn abonnement optie te koppelen)
Thuis Kok
Vers (maaltijden volledig gekookt/geïsoleerd)
Paarse Wortel (vegan alleen)
Yumble (kinderen)
Blue Apron
(Image credit: Blauw Schort)
Omgeving: Landelijk
Een speciaal dieet: vegetarisch, Weight Watchers
Kosten: vanaf € 48, – per week (twee maaltijden, twee porties per stuk)
Blauwe Schort, het bedrijf dat begon thuis geleverd maaltijd bereiden, is still going strong met een scala aan arrangementen en menu-opties. Maaltijden nemen tussen de 25 en 55 minuten te koken, hoewel de meeste zweven rond de 30 minuten, en er zijn mogelijkheden voor vegetarisch, Weight Watchers, diabetes-vriendelijk, en Dan Vlees moet. De catalogus verandert elke week.
De plannen zijn enigszins flexibel: u kunt beginnen met twee maaltijden, elk met twee porties, voor $48 (met inbegrip van een $8 verzendkosten) of een bobbel, die tot drie maaltijden met twee diensten voor $60 (gratis verzending). Als u wilt familie-size vier-serveren van maaltijden, die optie begint bij $72 per week voor twee maaltijden en gaat tot $120 voor de vier (verzending is gratis). Maaltijden geleverd in een gekoeld pakket te blijven koud en kunt u de tijd van de dag dat ze komen. Als u wilt, Schort kan ook een paar wijn bij uw maaltijd als een kant-service; deze optie levert 6 flessen wijn voor $66, – per maand, inclusief verzendkosten.
Home Chef
(Image credit: Home Chef-kok)
Omgeving: Landelijk (specifiek, 98% van de VS – controleer uw ZIP hier)

 • Een speciaal dieet: vegetarisch, no-carb
 • Kosten: vanaf € 49.80 per week (twee maaltijden, twee porties per stuk)
 • Te midden van het coronavirus betreft, Paarse Wortel heeft verzekerd klanten dat de dozen zijn de maaltijden worden geleverd in veilig zijn om aan te raken, haar medewerkers is de behandeling van ingrediënten veilig, en zijn prep gebieden zijn ontsmetten/desinfecteren op de juiste wijze.
  Terwijl er niets is als thuis koken, het vraagt frequent supermarkt reizen, en we weten allemaal boodschappen levering van diensten time-slots zijn een back-up. Gelukkig zijn er genoeg van maaltijd prep diensten aanbieden die de maaltijd kits met alle ingrediënten en de instructies die u nodig hebt om uw eigen lunch en diner.

  Paarse Wortel is de service voor veganisten en vegetariërs, full stop. De menu ‘ s bestaan uit hoog-eiwit, gluten-vrij, en soja-gratis opties. En in tegenstelling tot andere diensten, Paarse Wortel en biedt ontbijt, lunches en snacks, ook voor een toeslag op de top van de maaltijd kosten.
  (Image credit: Home Chef-kok)
  • Gebied: Aaneengesloten ONS (niet Hawaï of Alaska)
  • Een speciaal dieet: vegetarisch, rundvlees/varkensvlees/zeevruchten-gratis
  • Kosten: vanaf € 62 (drie maaltijden, twee porties per stuk)

  HelloFresh HelloFresh is een andere bekende naam in de maaltijd prep levering spel. De dienst biedt genoeg variatie om tegemoet te komen aan dieetwensen, zoals het vermijden van rundvlees/varkensvlees/vis, vegetarisch, of zelfs maaltijden, gericht op het aantrekkelijk voor kinderen.
  Plannen beginnen met drie maaltijden met twee porties ieder die beginnen bij $54, of bump dit maximaal vier maaltijden met twee porties voor $70. Vier-serveren van maaltijden beginnen met twee een week voor $72 of drie per week met een kleine korting van $90. Al deze opties toe te voegen op $8 voor verzending per week.
  Freshly
  (Image credit: Vers)
  Omgeving: Landelijk (maar niet noodzakelijkerwijs alle postcodes – controleer uw ZIP hier)

 • Dieetwensen: gluten, pinda-allergeen, zuivel-vrij
 • Kosten: vanaf $46 + verzendkosten per week (vier single-serveren van maaltijden)
 • Minimaal abonnees zich aanmelden voor het diner. Prijzen beginnen bij drie maaltijden met twee porties per week voor plus verzending of twee maaltijden met vier porties elk voor . Dan kunt u Extra ‘ s toevoegen aan u om voor ongeveer per: vier ontbijt porties lunch of twee porties. U kunt ook verpakken in snacks met een bereik van kosten van tot .
  Als u niet zeker bent over een menu-item of willen maken, het weer, de Paarse Wortel legt uit hoe elk voorbereiden van de maaltijden op de website – klik op de ‘Bekijk het Recept’ knop aan de onderkant rechts van elke maaltijd kaart.
  Hoeft niet twee porties bij elke maaltijd? Vers is uw keuze: elke maaltijd kit wordt geleverd met een portie en komt volledig voorbereid hebben in zijn package – alleen verwarmen in de magnetron of oven en eet. Dat betekent dat de opties in het menu zijn een beetje meer basic dan andere diensten, en je krijgt niet het plezier van het leren van nieuwe recepten, terwijl je voor te bereiden van de maaltijden.

  De 30-oneven maaltijd menu verandert wekelijks, en door het ontwerp is een iegelijk, gluten-free – hoewel Vers niet bieden op dit moment vegetarische of veganistische opties. De meeste van de maaltijden zijn plated vlees/veggie/carb platen, van lage-calorie kommen tot comfort food.
  (Image credit: Paarse Wortel)
  • Gebied: Aaneengesloten ONS (niet Hawaï)
  • Dieetwensen: uitsluitend vegetarische en veganistische, gluten-vrij, soja-gratis
  • Kosten: vanaf € 51.94 per week (drie maaltijden, twee porties)

  We nemen een kijkje bij Schort vs Huis Chef-kok vs Dinnerly, onder andere, kleinere niche maaltijd prep diensten die gericht zijn op gewichtsverlies, vegetariërs en voeden van de hele familie. Het beste van alles, deze maaltijd kits schip recht om uw deur.
  Gezien het feit dat de maaltijden zijn allemaal single-serving, Vers van de plannen zijn gewoon divvied door hoeveel maaltijden per week, te beginnen met vier van .50 per stuk (of in totaal). Per maaltijd kost daalt met meer besteld per week te verhogen tot zes druppels van de kosten tot per stuk (, – per week), negen porties voor per stuk ( per week), en ten slotte twaalf voor per stuk ( per week). De verzendkosten worden toegevoegd aan het einde van de kassa.
  Huis Chef-kok is een ander wijd-beschikbaar maaltijd prep dienst met zijn eigen voordelen en eigenaardigheden. Terwijl de menu ‘ s teken om meer Amerikaanse maaltijden (eiwit/veggie/carb platen), is het veel flexibeler is dan andere diensten. Bijvoorbeeld, u kunt uw maaltijden uit te wisselen eiwitten te verhogen of delen.
  Yumble is een food service voor kinderen, van peuter tot preteen dat geschikt voor een verscheidenheid aan wensen van de gast. Als je hebt kwadraat van de afstand maaltijd leveringen voor de volwassenen in het gezin, maar wil meer de leeftijd passende diners voor de jongeren, dit is een nette oplossing.
  Huis Chef-kok heeft ook fijner serveren en frequentie regelaars: kiezen tussen twee, vier of zes porties en overal van twee tot zes maaltijden verzonden naar uw huis elke week. Op de low-end, dat is .80 plus een verzendkosten (elke andere optie heeft een gratis verzending) voor twee maaltijden met twee porties van elk; aan de bovenkant, zes maaltijden met zes porties van elk zal u 8.20 per week.
  In het licht van coronavirus betreft, Yumble “voldoet aan strenge anti-microbiële en anti-virale USDA normen” inclusief masker, handschoenen, haar netten, en reinigingsmethoden, met dagelijks gezondheidsonderzoeken in de productie-installatie, per van het bedrijf FAQ.
  Net zoals de andere diensten, de Thuisbasis van de Chef van de maaltijd van de menu verandert elke week, maar het omvat een assortiment van vegetarisch, low-carb en low-calorie opties. Er zijn ook speciale gerechten die vooraf bereid in een oven-gereed lade en soortgelijke slowcooker-klaar opties. Premium maaltijden worden af en toe aangeboden in de wekelijkse menu, hoewel hun hogere kwaliteit ingrediënten bump up de basis prijs.