Goedkope laptop aanbiedingen: Currys slash HP Pavilion prijs en bieden veel extra ‘ s

Deze goedkope laptop aanbiedingen bieden een aantal fantastische specificaties voor lage prijzen bij Currys deze week. 10% korting op alle HP Pavilion laptop met een Ryzen processor en u zult ook € 20 korting op een één jaar Microsoft Office 365 Home abonnement, pak McAfee Livesafe Premie voor een jaar, op slechts € 20, – en pick-up van zes maanden Spotify Premium gratis als je een nieuwe abonnee.

Dat is een ernstige swag bag van goedkope laptop goedheid, en u zult vinden een besparing tot de prijsklasse van deze week, met veel voorraad beschikbaar voor levering. Kan je gratis verzending op al deze laptops, met snelle doorlooptijden als je in een snuifje als goed.

De HP Pavilion laptop is erg geliefd om zijn veelzijdige en toch goedkope laptop specificaties, en bieden krachtige configuraties voor veel minder dan u zult vinden bij andere modellen. Elke specificatie hieronder komt met een prachtige Full HD, micro-edge-touchscreen, Windows 10, 9,5 uur levensduur van de batterij. Dat is perfect voor flexibel werken met een aantal serieuze kracht achter de rug.

Niet in de UK? Je vindt de laatste laptop aanbiedingen in voorraad in uw omgeving die hieronder worden vermeld.

De beste HP Pavilion laptop aanbiedingen

De HP Pavilion | AMD Ryzen 3, 256GB SSD, 4GB RAM | £449 399 pond bij Currys
Deze 15,6 inch HP Pavilion laptop wordt geleverd met een fantastisch bedrag van SSD opslag voor uw geld, evenals 4GB RAM te houden multi-tasking luchtig ook. Deze laptop is ontworpen om meer dan alleen het standaard webpagina ‘s afzoeken en streaming, en je vindt het perfect zippy bij multi-tasking tussen een paar lichtere programma’ s.
Bekijk De Deal

De HP Pavilion | AMD Ryzen 5, 256GB SSD, 8GB RAM | £599 £539 bij Currys
U bent boosing uw processing power-up om een Ryzen 5 brein hier, met 8GB RAM bij de hand voor te houden. Dat houdt in dat je vliegt door een paar high-performance programma ‘ s op hier, met meer ruimte voor multi-tasking door energie-intensieve computing als goed.
Bekijk De Deal

De HP Pavilion | AMD Ryzen 7, 256GB SSD, 16GB RAM | £799 £719 bij Currys
U bent intensivering dingen toch weer met dit Ryzen 7 model, met krachtige verwerking en een ongelooflijke 16GB RAM voor iets meer dan £700 van deze week. Deze laptop is klaar voor vrijwel alles wat je zou verwachten, en biedt een fantastische veelzijdigheid op de top van een dergelijke macht.
Bekijk De Deal

  • Shop alle laptop aanbiedingen van dit moment beschikbaar voor levering aan Currys

Op zoek naar meer? Wij hebben gevonden de nieuwste laptop aanbiedingen te raken winkelrekken vandaag, maar daarnaast houden we ook een oogje op de beste gaming laptop verkoop en in het geval dat u op zoek bent naar iets met een beetje meer RGB verlichting.