Goedkope streaming-apparaat deals: de Roku Express is te koop voor slechts $24 bij Walmart

Als u op zoek bent naar een goedkope streaming-apparaat om u te vermaken binnen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt kortingen op Roku ‘ s best-selling streaming stokken bij Walmart, waaronder de all-nieuwe Roku Express dat is te koop voor slechts $24.

De 2019 Roku Express kunt u voor het streamen van uw favoriete films en TV-shows in HD uit apps als Netflix, Hulu, Disney+, en nog veel meer. De eenvoudig te installeren Roku aangesloten op uw TV en u zodra u verbonden bent met het internet kunt u beginnen met het streamen met toegang tot meer dan 500.000+ films en TV-afleveringen. De compacte afstandsbediening kunt u ook zoeken naar je favoriete films en TV-shows en biedt snelkoppelingen naar populaire streaming kanalen.

Als je nieuw bent of niet bekend zijn met het streamen van Roku Express is de perfecte apparaat aan de slag. Shop Express en andere Roku aanbiedingen hieronder en houd in gedachten dat Walmart biedt gratis verzending bij bestellingen boven de $35 en in-store pickup afhankelijk van uw locatie.

Roku aanbiedingen:

Roku Express HD-Speler voor Streaming Media: $29.99 $24 in Walmart
Walmart heeft de nieuwe Roku Express streaming stick te koop voor slechts $24. De streaming-apparaat kunt u voor het streamen van uw favoriete content in HD, inclusief live TV, nieuws, sport, films, TV-shows, en nog veel meer.
Bekijk De Deal

Roku SE-Speler voor Streaming Media: $48 $31.22 bij Walmart
Voor de Roku-SE-speler voor streaming media te koop voor $31.22. Sluit de Roku SE naar uw TV met de high-speed HDMI-kabel, verbinding met internet en stream uw favoriete films en TV-shows in HD.
Bekijk De Deal

Roku Streaming-Stick+ 4K HDR: $69 $49 in Walmart
Stream uw favoriete content van Netflix, Hulu, Amazon Video en meer in 4K HDR met de Roku Streaming Stick Plus die momenteel te koop voor $49 bij Walmart. De Roku Plus beschikt ook over een voice-afstandsbediening zodat u kunt starten films en bladeren blijkt volledig hands-free.
Bekijk De Deal

Roku Ultra-Speler voor Streaming Media 4K/HD/HDR met Premium JBL Hoofdtelefoon: $99 bij Walmart
Een fantastische bundel deal, Walmart heeft de Roku Ultra en JBL hoofdtelefoons te koop voor $99. De Roku Ultra streaming player gewoonlijk verkoopt voor $124, dus met deze deal bespaart u $34 en het krijgen van een paar van de gratis JBL premium hoofdtelefoon.
Bekijk De Deal

Zie meer Roku kortingen met onze lijst van goedkoopste Roku verkoop prijzen en aanbiedingen die er nu gebeurt.

Meer informatie over de speler voor streaming media met onze gids naar de Beste Roku streaming-apparaat: die Roku is het beste voor u?