De snelheid die u nodig hebt wanneer je alles van het huis

Als je bent sociaal afstandelijk en te werken vanuit huis, je bent waarschijnlijk met meer gegevens over meer apparaten dan ooit tevoren. Als je merkt dat je moeite om fatsoenlijke snelheden of je barst via uw bandbreedte caps, Drie verenigd koninkrijk heeft alles wat je nodig hebt.
En als de dingen weer normaal Gaan Zwerven kunt u gebruik maken van uw bel -, data-en tekst-uitkering in 71 verschillende landen zonder extra kosten – dus u kunt achterover leunen, te ontspannen en blijf op de hoogte zonder je zorgen te maken over kosten voor roaming.
Drie kan u helpen met dat. Het netwerk is speciaal ontworpen voor de gegevens, en dit heeft geleid tot een scala van diensten die u blijft verbonden door de huidige crisis en daarbuiten.
5G breedband: super snel en super handig
Als je in Londen, zult u worden weggeblazen door Drie ongelooflijke 5G service. Het is ongelooflijk, angstaanjagend snel en maakt video-vergaderingen het gevoel alsof je in een film, al is het een film over vergaderingen: 5G verbant de stottert en het lag te leveren zijdezachte video, super-snelle uploads en downloads en het gemak van het hebben van de snelheid die u nodig hebt, waar u ook bent. Er is geen noodzaak voor een vaste, voor het aansluiten van een kabel-of weken wachten op een engineer: u kunt online de volgende werkdag.
4G Breedband internet overal
Als je op dit moment niet in een 5G gebied, maak je geen zorgen: Drie is een snelle 4G-Breedband is het net zo handig is – eens te meer is er niet nodig voor een vaste lijn, een kabel of een bezoek van een ingenieur – en het is beschikbaar voor 99,8% van de bevolking van groot-brittannië. Alles wat je nodig hebt is een stopcontact en u kunt zorgen voor snelle 4G-breedband overal waar u het nodig hebt: de keuken, de garage, zelfs het tuinhuisje. 4G MiFi: de kinderen (en de volwassenen) gelukkig

(Image credit: Drie VERZENDING)Drie van de MiFi is briljant voor apparaten zoals de Nintendo Schakelaars, iPod touch, tablets en laptops die verbinding kan maken met Wi-Fi, maar dat hoeft niet hun eigen mobiele data verbindingen. Het is een draagbare Wi-Fi-provider die verbinding maakt met Drie snelle 4G-netwerk en biedt Wi-Fi om zo veel als tien apparaten tegelijk. Het is zo klein als een creditcard, maar de accu duurt vier uur, en met een 300 uur stand-by is het ideaal voor uitstapjes in de natuur als je zat te staren dezelfde vier muren. En op slechts £22 per maand voor onbeperkt data, het is een breedband koopje.

Onbeperkt SIMs: mis nooit meer het einde van alles

Om uit te vinden hoe Drie kunnen leveren de snelheid die u nodig hebt om te gaan met alles van Skypen te streamen, een bezoek van de Drie BRITSE website.
Sommige mobiele SIMs komen met behoorlijk zware gegevens caps, en de Wet van Murphy zegt dat ze je altijd te schoppen op het slechtst mogelijke moment, net voordat je erachter whodunnit in uw true-crime podcast, of voor de laatste tonen in uw favoriete drama.
Dat is nog niet alles. Als uw telefoon of SIM-Plan is 12GB of meer kunt u gebruik Gaan Binge te maken met je geld gaan zelfs nog verder: Ga Binge geeft u onbeperkt streamen van uw abonnement op Netflix, Apple, Muziek, Soundcloud, Deezer en nog veel meer zonder het gebruik van uw gegevens-uitkering.

Drie is het magische getal

Drie kunnen u up and running met een snelle 4G of 5G breedband in slechts 24 uur en met de plug en play-er is geen ingewikkelde installatie, geen kabels en geen noodzaak voor een engineer bezoek – en dat is handig, want veel bedrijven zijn niet uit te zenden ingenieurs op dit moment.
Met Drie onbeperkt SIMs kunt u er zeker van dat je nooit missen het einde van alles: er zijn geen gegevens cap, en er zijn geen snelheidsbeperkingen van beide. Onbeperkt SIMs zijn verkrijgbaar in 1-maand, 12 maanden en 24 maanden smaken, en ze zijn ongelooflijk betaalbaar: nu kunt u onbeperkt data -, minuten en teksten op een 12-maanden plan voor slechts € 18, – per maand.
Als je net als ons, u waarschijnlijk koos de mobiele breedbandkaart is gebaseerd op een normaal gebruik: podcasts of de grillige TV-programma op het woon-werkverkeer, een beetje van sociale media op de bus en zo. Maar nu doen we overdag video vergaderingen met het kantoor, dat met virtuele ontmoetingen met vrienden en familie en het omgaan met de extra eisen van onze kinderen en hun vele apparaten.
Gewoon gebruik maken van de dekking checker om de beschikbaarheid te bevestigen, kies je jouw apparaat en/of van plan zijn en zult u online de volgende dag.
Ze 5G er ook klaar, dus als uw apparaat is 5G-compatibel is, kunt u verbinding maken met 5G in Londen, zonder extra kosten.