Gratis oproepen, gegevens verhoogt en meer – zie uw telefoon netwerk is de vergrendeling van de voordelen

O2:
Iedereen op O2 kan krijgen op de NHS website zonder gebruik te maken van de gegevens en belooft om haar netwerk zo betrouwbaar mogelijk te maken tijdens deze periode.
Bekijk De Deal
iD-Mobile:
Net als veel van de andere netwerken die er zijn, met behulp van de NHS website geen gebruik te maken van alle gegevens op een iD-Mobile van plan. En als je boven de 70 en op een iD-Mobile van plan, dan krijgt u automatisch gratis en onbeperkt minuten tot half April.
Bekijk De Deal
Giffgaff:
Giffgaff is het houden het simpel. Met behulp van de NHS website, terwijl op een Giffgaff plan zal geen gebruik maken van up van uw gegevens en de NHS 111 lijn blijft een gratis gesprek.
Bekijk De Deal

De voordelen van de belangrijkste netwerken:

Sky Mobile:
Sky is een partij als Maagd hieronder in het aanbod. Het is het geven van 10GB data verhoogt naar al haar klanten zonder extra kosten. En natuurlijk, geen gegevens zullen worden gebruikt op de NHS website.
Bekijk De Deal
Drie:
Als je op Drie, er is alleen een aanvulling op uw plan tijdens deze lock-down periode, gratis toegang tot gegevens voor alle NHS-websites, in binnen-en buitenland.
Bekijk De Deal
Dus wat is precies uw netwerk voor het aanbieden van dit moment? We hebben afgebroken alle beschikbare netwerken en hun nieuwe functies hieronder zodat u kunt zien hoe uw telefoon contracten of SIM only plannen zou hebben veranderd.
Afhankelijk van het netwerk dat je met deze voordelen komen in verschillende vormen voor. Bijna allemaal zijn het aanbieden van gratis toegang tot de NHS website, sommige zijn het geven van onbeperkt aantal minuten te selecteren groepen en sommige, helaas, zijn hetzelfde gebleven.
Virgin Mobile:
Maagd is een van de netwerken gaan. Het is het doen van de data-gratis gebruik van de NHS website zoals iedereen, maar het is ook het geven van de te betalen maandelijkse klanten onbeperkt minuten naar vaste telefoons en andere mobiele telefoon klanten en een 10GB data boost elke maand.
Bekijk De Deal
Het is een ongekende tijd met het geheel van het verenigd koninkrijk in lockdown en vele hebben nu vanuit huis te werken. Maar om te helpen het leven makkelijker maken, mobiele netwerken veranderen de manier waarop hun plannen werken, nu het aanbieden van pandemie voordelen die daaraan verbonden zijn.
Vodafone:
Net als vele andere plannen die er zijn, Vodafone biedt gratis gebruik van de NHS website. Maar het verleden dat er niet echt veel te winnen op Vodafone nu.
Bekijk De Deal

Wat zijn de beste SIM only aanbiedingen om te investeren in:

Op zoek om te schakelen tussen netwerken? Gelukkig zijn er een aantal geweldige opties die er nu. Gebruik onze SIM only aanbiedingen gids om ze allemaal te zien in volledige of zie onze favorieten hieronder:EE:
EE is gebruik te maken van de NHS website gratis en biedt degenen die worstelen om rekeningen te betalen is de kans om het probleem te bespreken. Als je een PAYG klant, kunt u bellen met EE zonder extra kosten.
Bekijk De Deal