Hier is de reden waarom de Canon 1DX Mark III is een betere sport camera dan de Sony A9 II

Natuurlijk, het is niet eerlijk om te praten over autofocus prestaties zonder rekening te houden met welke lens je gebruikt. Oudere lenzen – zoals de Canon EF 200-400mm f/4L IS USM Extender 1.4 x (gelanceerd in 2013) die we hebben gebruikt tijdens een surf wedstrijd in Sydney – kan worden relatief langzamer dan de nieuwere exemplaren, zoals de EF 70-200mm f/2.8 L IS III USM (uitgebracht in 2018). Ondanks dat, is de camera in staat om het hoofd te bieden en u krijgt tal van mooie foto ‘ s, ongeacht welke lens je gebruikt, met name omdat er zo veel prachtige inheemse opties om uit te kiezen.
Dat is de richting die camera ‘s gaan in ieder geval – de toekomst van de fotografie is spiegelloze en het is zeer waarschijnlijk dat de Mark III Canon’ s laatste vlaggenschip DSLR.