Hoe om te kijken naar Star Trek: Picard seizoen overal vandaan online

Jean-Luc Picard, de voormalige Kapitein van de USS-Enterprise-een langverwachte terugkeer naar onze schermen in 2020 voor nieuwe Star Trek afleveringen vol spanning, mysterie en actie. Maar nu is het tijd om afscheid te nemen nogmaals, met de finale van het seizoen. Klaar om mee te doen met Star Trek: Picard een laatste keer? Blijf lezen om uit te vinden hoe om te kijken naar Star Trek: Picard finale online vanaf elke locatie.

Kijk Star Trek: Picard online: wanneer en waar?

Log in CBS-Toegang op donderdag, 26 Maart om 12.01 uur PT / 3 ET te kijken naar de finale van Picard zijn eerste seizoen terug.

Alex Niet, de executive producer, beloofde ons een meer “contemplatieve toon” met een “real-world” uitzien en tot nu toe heeft hij geleverd. De tekens zijn veel complexer en had een stuk meer diepgang dan gezien in een aantal eerder Star Trek incarnaties.