Huawei P40 en P40 Pro aanbiedingen lanceren voor pre-order in het verenigd koninkrijk – is hier waar te kopen

Huawei heeft officieel aangekondigd haar nieuwe P40 en P40 Pro handsets naast een derde, meer krachtige P40 Pro Plus. En nu, voor degenen die in het verenigd koninkrijk, bent u vrij om een pre-order voor de eerste van de twee.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de Plus, het lijkt te ontbreken bij de meeste BRITSE retailers en Huawei ‘ s eerder aangekondigde Huawei P40 Lite niet komen naar de markt voor een paar weken.

En zelfs als het gaat om de belangrijkste twee handsets – de P40 en P40 Pro – zij, voor nu tenminste, niet beschikbaar zijn van een klein aantal winkeliers, zowel in termen van SIM-betaling en contract deals.

Dit is waarschijnlijk te wijten aan Huawei ‘ s op lopende zaken met Google compatibiliteit of de lock-downs de meeste landen zijn op dit moment van de facing tijdens de pandemie, omdat anders de toestellen zien er geweldig uit zichzelf.

Gestileerd in dezelfde geest aan de Samsung recente Galaxy S20 bereik, beide handsets zijn voorzien van een hole-punch camera, lange rechthoekige camera aan de achterkant tegen het lijf met meerdere krachtige lenzen en een aantal ernstig interne specs. Een echte Samsung concurrent in andere woorden.

En als het een beetje een extra stimulans, de winkeliers, die de verkoop van de handsets zijn het gooien van in een gratis paar van Huawei Freebuds 3 als je het tijdens de pre-order. We hebben een lijst van de beschikbare retailers hieronder.

Detailhandelaars Huawei P40 en P40 Pro aanbiedingen:

Huawei P40:
Carphone Warehouse
Mobiele telefoons.co.verzending
e2Save

Huawei P40 Pro:
Carphone Warehouse
Mobiele telefoons.co.verzending
e2save