Huawei P40 lancering live blog: vandaag is de grote telefoon onthulling als het gebeurt

De Huawei P40 is bijna hier, en na een turbulent jaar voor het Chinese bedrijf Huawei is de kans om te pronken met haar top-end toestellen die zij hoopt te blazen concurrentie zoals de Samsung Galaxy S20.

Vandaag (26 Maart) is de lancering van de Huawei P40 familie, en door het coronavirus pandemie heeft het bedrijf besloten om het trekken van Parijs starten, dus gewoon een online-only event.

Dat betekent dat we je moeten zien Richard Yu (CEO van Huawei Consumer Business Group) en andere vertegenwoordigers nemen op een podium ergens in de wereld, waar ze zal het onthullen van de handset aan een publiek-minder ruimte.

Hieronder zullen we praten je door alle details van de Huawei P40 starten zoals ze gebeuren, en wij geven je de nieuwste voorafgaand aan de lancering zelf de hele vandaag ook.

Alle tijden in het verenigd koninkrijk Greenwich Mean Time (GMT)

11:30 – Wat hoop je te zien vandaag? U kunt uw stem uitbrengen hieronder in onze Twitter-poll:

10:05 – Oh, en we vergeten te vermelden dat we een gids die je vertelt hoe kijken de Huawei P40 lancering live. Op die manier kunt u volgen samen met de lancering als we praten over het in deze live-blog.

09:50 – Het is een kwestie van uren tot we horen over de Huawei P40-serie, en we hebben samen deze live blog, zodat u kunt volgen samen met de laatste als het gebeurt. De lancering is ingesteld om te beginnen om 1 uur GMT / 9 ET / 6 PT / 11 UUR AEST.

Wat verwachten we zien vandaag? Het is te verwachten dat Huawei kondigt een verscheidenheid van nieuwe producten, en we hebben samen een handige gids om hen onder de huidige lekken en geruchten.