Nieuwe Qualcomm-chips kunnen brengen noise-cancelling aan de begroting van Bluetooth – ‘knoppen

Qualcomm introduceert twee nieuwe Bluetooth-audio systemen-op-chip (SoC) bedoeld voor gebruik in echte draadloze hoofdtelefoon. De QCC514X en de QCC304X zijn ultra-low-power chips ontworpen voor mid-level en instap hoofdtelefoon, respectievelijk, met zowel de ondersteuning van Qualcomm ‘ s TrueWireless Mirroring-technologie.
Qualcomm zegt dat de ruisonderdrukkende tech (ook wel ‘hybride ANC”) staat ook voor “lek-through” voor geluid van buiten, die lijkt te zijn gelijkwaardig aan de transparantie (of omgevings -) modi beschikbaar op de huidige teelt van hoogwaardige noise-cancelling hoofdtelefoon. Dit betekent dat de koptelefoon met de nieuwe Qualcomm-chips zal toestaan dat externe geluiden te geven door middel van de ‘knoppen, zodat gebruikers weten wat er om hen heen gebeurt.