Smartphones makers, waaronder Apple en Samsung op te schorten productie in India tijdelijk

India is sterk gaan met de inspanningen voor het beteugelen van de verdere verspreiding van het coronavirus bij het bestellen van een 21-daagse vergrendeling van de periode vóór de zaken uit de hand lopen. Als een resultaat, smartphone fabrikanten zal worden bekisting hun fabrieken in het land voor de nabije toekomst.

Te midden van de dreigende COVID-19 betreft, heeft de regering gevraagd alle burgers en werkruimten self-quarantaine voor ten minste drie weken te proberen en controle van de gemeenschap transmissie. Als een resultaat, alleen de essentiële diensten zal worden toegestaan om te werken bij een minimale capaciteiten, met alles gesloten. Smartphones, en tech bedrijven in het algemeen, niet zijnde een deel van die ruimte zal dus niet worden toegestaan om te functioneren.