De Sony WH1000XM3 ruisonderdrukkende hoofdtelefoon krijgt een $70 prijsverlaging bij Walmart

Als je vast zit binnen met uw partner of huisgenoot en op zoek naar een paar van noise-cancelling hoofdtelefoons te blokkeren van ongewenst geluid, dan bent u in geluk.

Nu, Walmart heeft de top-rated Sony WH1000XM3 ruisonderdrukkende hoofdtelefoon te koop voor $278. Dat is een $70 korting en de beste prijs die we gevonden hebben voor de draadloze koptelefoon.

De Sony WH1000XM3 hoofdtelefoon beweren dat de beste noise-cancelling hoofdtelefoons op de markt, het aanbieden van toonaangevende digitale noise cancellation-technologie. Of u nu op reis, wandel, of in een drukke kantoor, de Sony koptelefoon zal zich aanpassen aan de geluiden om je heen en pas het achtergrondgeluid dienovereenkomstig. De Bluetooth-hoofdtelefoon leveren ook krachtig geluid dat gemakkelijk kan worden gecontroleerd met de touch sensor. De Sony koptelefoon bieden tot 30-uur levensduur van de batterij met snel opladen als u behoefte aan een snel opladen.

Sony WH1000XM3 ruisonderdrukkende Hoofdtelefoon: $349.99 $278 bij Walmart
Haast, deze deal is snel te gaan! Voor de Sony WH1000XM3 ruisonderdrukkende Hoofdtelefoon te koop voor $278 bij Walmart. De draadloze hoofdtelefoons zijn beschikbaar in uw kleur keuze uit zwart of zilver en voorzien van een digitale noise cancellation-technologie.
Bekijk De Deal

Shop meer van de beste headphone aanbiedingen hieronder en in gedachten te houden Walmart biedt een gratis verzending voor alle bestellingen van meer dan $35.

Walmart is de beste Headphone aanbiedingen:

Bose SoundSport Draadloos Sport Oordopjes: $149 $129 bij Walmart
Ideaal voor trainingen, de Bose SoundSport oordopjes zijn te koop voor $129 bij Walmart. De draadloze oordopjes zijn zweetbestendig en voorzien van oordopjes tips voor het ultieme comfort en een optimale pasvorm.
Bekijk De Deal

Beats Powerbeats 3 Hoofdtelefoon: $199.99 $77,98 per bij Walmart
De Powerbeats 3 hoofdtelefoons zijn te koop voor slechts € 77,98 per bij Walmart. Dat is een $100+ korting en de laagste prijs die we gevonden hebben voor de water-resistente draadloze oordopjes. De Powerbeats 3 deel uit van de Beats Decennium Collectie en komen in verschillende leuke kleuren combinaties.
Bekijk De Deal

Samsung Galaxy Toppen: $129.99 $108 bij Walmart
Walmart heeft de Samsung Galaxy Toppen te koop voor $108. De draadloze oordopjes kunt u bepalen hoe veel omringende geluid dat u wilt horen met het omgevingslicht op de Hoogte en komen met een draadloos opladen geval.
Bekijk De Deal

Beats Solo3 Draadloze On-Ear Koptelefoon: $299.95 $169.99 bij Walmart
Bespaar $100+ op de Beats Solo3 Draadloze hoofdtelefoons bij Walmart. De on-ear koptelefoon zorgen voor maximaal 40 uur levensduur van de batterij voor multi-dag te gebruiken en uitgerust met Bluetooth-technologie, zodat u verbinding kunt maken met uw apparaat voor draadloos luisteren.
Bekijk De Deal

Zie onze roundup van de beste noise-cancelling hoofdtelefoon en winkel meer van de goedkoopste noise cancelling headphone aanbiedingen die momenteel beschikbaar zijn.