Top 5 redenen waarom de LG UltraGear 27GL850 is de beste monitor voor uw gaming behoeften

LG heeft onlangs de 27-inch UltraGear monitor (model 27GL850) en teken de juiste vakjes voor casual en professionele gamers, zoals een niet-IPS-paneel en een hoge verversingsfrequentie die ondersteuning G-Sync-technologie. Als u op zoek bent naar een nieuwe gaming monitor, hier zijn de redenen waarom de LG UltraGear 27GL850 moet worden op de top van de lijst.

1) Grootte en resolutie

De LG UltraGear monitor raakt de sweet spot van de grootte en de resolutie. De monitor is strak pixel dichtheid en de 1440p resolutie, stelt de 27″ scherm te produceren scherpe beelden voor zowel games als bureaublad gebruiken. De 1440p, is het ook gemakkelijker op de grafische kaart als het niet hoeft te werken extra hard aan het renderen van afbeeldingen, zodat u de scherpe en kleurrijke beelden op hoge frame rates, zelfs bij de maximale kwaliteit van de instellingen.

2) 144Hz refresh rate met G-Sync-ondersteuning

De UltraGear monitor ondersteunt niet alleen een 144hz panel refresh rate, maar ook de compatibiliteit met AMD FreeSync evenals NVIDIA G-Sync. Wat dit betekent is dat het display zal kunnen genereren boterachtige vloeiende beelden op een hoge refresh rate, terwijl het elimineren van de tekenen van het scherm scheuren. Dit zorgt niet alleen voor single player games meeslepende, maar geeft ook een competitief voordeel in de online multiplayer games. De snelle display geeft u precieze controle over uw foto ‘ s, zonder vast te lopen door een trailing of ghosting problemen.

(Image credit: LG)

3) Nano-en IPS-technologie