TRA verlengt de geldigheid van draadloze bevoegdheden van de ziekenhuizen in de VAE

De Telecommunications Regulatory Authority van de verenigde arabische emiraten (TRA) heeft uitgebreid de geldigheid van alle draadloze vergunningen van ziekenhuizen en medische centra in het hele land, ongeacht de vervaldatum van de vergunning, ter ondersteuning van de bewarende maatregelen genomen door de verenigde arabische emiraten gezondheid van de sector in de huidige omstandigheden.
“Ziekenhuizen en medische centra prioriteit zal worden gegeven in het geval van verstoppingen of storingen van invloed zijn op hun apparaten of het veroorzaken van vertraging of verstoring van hun werk, met het oog op versterking en ondersteuning van de bewarende maatregelen genomen door de verenigde arabische emiraten om de maatschappij te beschermen en het behoud van de gezondheid van de burgers en ingezetenen,” zei hij.