De goedkoopste kleurenlaserprinter nu is een business model van Broer

Gevonden een betere deal?
De kers op de taart, echter heeft de hulpstoffen. Uit de doos, u krijgt een zwart tonercartridge dat kunt doen 3.000 pagina ‘s en CMY toners elk nominaal op 1.800 pagina’ s.

Helaas, deze deal is momenteel niet beschikbaar in de VS, maar we hebben gevraagd Broer of de promotie zal worden geopend voor klanten in de VS en heeft ook een volgende beste alternatieve hieronder.
Het wordt geleverd met een garantie van één jaar en biedt automatisch dubbelzijdig afdrukken, draadloze connectiviteit en een bouwkwaliteit dat de concurrenten veel duurder modellen.
Met behulp van deze strategie, populaire printer vendor Broer heeft verdisconteerd zijn fan favoriete HL-L8260CDWlaser printer voor slechts £85.99 (ongeveer ), na maar liefst £100 (ongeveer 0) cashback bij Printerland.

De HL-L8260CDW kan worden portemonnee-vriendelijk, maar het is zeker niet traag. Het is in staat om af te drukken op up-to-31 pagina ‘ s per minuut en heeft een 300-vel capaciteit, die kunnen worden verdrievoudigd, indien nodig. Voeg in geavanceerde beveiligings-en beheerfuncties en je hebt een kleine zakelijke printer voor een echt koopje.
De concurrentie tussen de kleur van de laser printer leveranciers is intens en veel resort aan cashback regelingen te verleiden van potentiële klanten.

Heb je weten te bemachtigen van een goedkoper product met gelijkwaardige specificaties, op voorraad en nieuw? Laat het ons weten en wij zullen onze tip hoed op u.
Lexmark C3224dw – 9.00 van Uitvoering
Inwoners van de VS op zoek naar een volgende beste alternatieve kunt pick-up van de Lexmark C3224dw voor 159,00 dollar van Uitvoering. Het is geschikt voor het karnen van 24 pagina ‘ s per minuut, met een gezonde balans tussen prijs en prestaties. Bekijk De Deal

Speedy

Brother HL-L8260CDW colour laser printer – £174.60 £74.60
Dit is een spectaculair goede printer deal – voor minder dan € 75 het is bijna onmogelijk te verslaan. Deze machine is gebouwd om lang mee (in tegenstelling tot sommige van zijn concurrenten), mooi en snel, en beschikt over een ruime hoeveelheid toner. Pak de HL-L8260CDW zolang de voorraad strekt!Bekijk De Deal
Zijn er geen goedkopere color laser printers die er zijn – we hebben gecontroleerd alle grote providers – en dit is de moeite waard het geld.
Opmerking: Veel bedrijven zijn momenteel op zoek naar benodigdheden, waaronder printers, wat betekent dat de leveranciers worden snel uit voorraad. Als de printer van uw keuze niet beschikbaar is, controleer dan hier voor de winkeliers die nog modellen op voorraad.
Brother is een van de weinige printer leveranciers die nog tolereren compatibele toners en bijvullen. U kunt gemakkelijk compatibele toners voor een derde van de prijs van echte originelen, wat betekent dat de totale kosten van eigendom en de kosten van de afdrukken is laag in vergelijking met de concurrentie.