Google ‘ s nieuwe echte draadloze Pixel Toppen te zien in de FCC-het indienen van

Wat we tot nu toe weten van de nieuwe oordopjes is dat, in tegenstelling tot de originele Pixel Toppen, ze zullen echt draadloos, met geen snoer aan te sluiten. Het laden geval zal aanzienlijk meer compacte, slanke en compatibel met draadloos opladen ook.
Terwijl we nog steeds niet over een vaste release datum van de nieuwe Google Pixel Toppen, kunnen we verwachten dat ze naar het land in de komende weken op een prijs van 9 (ongeveer € 140 / AU0, hoewel de prijzen nog niet bekend).
In eerste instantie waren we volledig te anticiperen op de nieuwe Pixel Knoppen om de lancering van dit jaar in de Google I/O evenement gepland voor Mei 12-14, maar deze werd geannuleerd vanwege zorgen over het coronavirus, dus het is waarschijnlijk dat ze in plaats roll uit met iets minder fanfare via een blog post of iets dergelijks.

Ze zijn zweet – en waterbestendig, hebben een kleine wing aan het beveiligen van hen in de plaats, functie touch sensoren op elke ‘knop die reageert op het tikken en vegen voor controle, en sport de integratie van Google-Assistent (natuurlijk) voor al uw voice-control behoeften.