Het is niet verwonderlijk dat de OnePlus 8-serie zal worden onthuld op 14 April

Eerder deze maand, TechRadar India gemeld dat de OnePlus 8-serie zullen hun wereldwijde debuut starten in India in het midden van April, die bleek te kloppen. De Chinese smartphone-CEO nam om Twitter gisteren aan het adres van de lopende coronavirus bezorgdheid rond de wereld en hoe ze op, schoof de lancering een paar keer door. Het lijkt erop dat ze hebben bedacht een manier om te gaan met de lancering van nu.
OnePlus heeft nu bevestigd dat de komende OnePlus 8-serie van telefoons zullen worden aangekondigd op 14 April, zoals eerder werd verwacht.

Deze keer zal er geen feitelijke gebeurtenis is voor het product met de onthulling van de hele OnePlus 8 familie zal lanceren via een online event op 14 April om 11 uur EDT (8.30 uur IST). De nieuwe slogan is “Leiden met Snelheid”. In tegenstelling tot de afgelopen jaren, er lijkt ook geen aparte gebeurtenis voor India, dat is begrijpelijk in het huidige scenario. Het blijft te bezien hoe de logistiek en levering zal plaatsvinden, omdat veel van de belangrijkste landen zijn op dit moment in een staat van lockdown.
Tal van lekken hebben al een goed idee over wat te verwachten van deze apparaten. Op 14 April kunnen we waarschijnlijk de OnePlus 8 en de OnePlus 8 Pro. Beide worden aangedreven door de Snapdragon 865 chipset en zal worden 5G staat. Hoge refresh rate geeft zal ook aanwezig zijn in de raad van bestuur. Beide zullen ook verplaatsen naar een punch-gat uitvoering voor hun front-camera ‘ s.

(Image credit: WinFuture.de)De OnePlus 8 Pro wordt voorgesteld om sport een gebogen 6.78-inch Quad HD+ Super AMOLED met een 120Hz refresh rate, samen met HDR10 mogelijkheden. De andere grote verandering zal komen met de camera ‘ s, zoals de Sony IMX 689 wordt verwacht voor het uitvoeren van de show, samen met een ultrawide shooter, een 3x tele lens en een nieuwe 5MP “Color Filter”. Draadloos opladen en de officiële IP-ratings zijn ook getipt om eindelijk van de snede.
De meer betaalbare OnePlus 8 hebben een iets kleiner scherm met een 1080p, 90Hz verfrissen tarief en geen bochten. Dingen zijn waarschijnlijk zeer gelijkend op zowel de binnenkant als de camera ‘ s, hoewel de telelens kan blijven exclusief voor de 8 Pro. Ook het draadloos opladen kan ook niet voor op de OnePlus 8. Stappen in de capaciteit van de batterij en het opladen wordt ook van je verwacht.

Een derde OnePlus Z, die eerder geruchten de betaalbare broertje van de 8-serie, komt misschien later in het jaar met een afgezwakt specificaties en een ander design. Details zijn schaars. Het introductie evenement werd ook de geruchten podium voor OnePlus echte draadloze oordopjes waarmee het bedrijf al begonnen met het pesten. Met de lancering van twee weken weg, we zijn er zeker van dat het bedrijf zal gaan naar grote lengtes om hype van.