Waarom Sunderland ‘Til ik Sterven op Netflix is de perfecte Premier League vervanging

Als om middernacht de weefgetouwen, de tot nu toe samengesteld club eigenaar is gezien het tempo rond Sunderland bare office, spelen wat alleen kan worden beschreven als het echte Voetbal Manager, als hij speelgoed met een laatste-gasp record ondertekenen. Wie steun je, het is echt spannende dingen.
Deze authenticiteit wordt geleverd door een cast van lokale tekens, die alle lankmoedigheid Sunderland supporters met verschillende coping mechanismen.
Wat maakt Sunderland ‘Til ik Sterven zo overtuigend? Het helpt dat de voormalige Premier League reus Sunderland FC en haar fans, die opnieuw leveren van de documentaire van de meest ontroerende momenten, schijnbaar verslaafd aan het hartverscheurende drama. Zoals een fan opmerkingen “in 90% van de games die ik heb bekeken, we hebben ofwel gaan voor promotie of degradatie vechten”.
Maar het is de high-level toegang en een onberispelijke timing van Sunderland ‘Til ik Sterven, dat maakt het zo boeiend. Beide seizoenen band je mee in een rood-en-wit gestreepte rollercoaster tijdens één van de meest tumultueuze twee-jaar periodes in de geschiedenis van een voetbalclub. En dit tweede seizoen is de toegevoegde punch van een perfect getimede herinnering van alles dat is goed, slecht en volkomen doorgedraaid over het engelse voetbal.
Sunderland Til I Die S2
Chief Executive Charlie Methven is een geschenk uit de hemel beetje licht reliëf voor een docuseries dat kan soms het gevoel ondraaglijk spannend. (Image credit: Netflix)Het Kantoor met shinpads
Elke fly-on-the-wall documentaire behoeften boeiende personages, en Sunderland ‘Til ik Sterven levert weer, zoals de Fed Ex van sportieve melodrama. We lid van Sunderland FC net als het stokje (of trofee-en kleinbedrijf vergiftigd kelk) van de eigendom is overgegaan naar een aantal frisse gezichten – de krijt-en-kaas dubbele daad van eigenaar Stewart, Donald en Chief Executive Charlie Methven.
Het is de laatste die levert een aantal scènes die bijna net zo agonisingly overtuigend als Sunderland is op-pitch exploits. Als een kruising tussen David Brent van The Office (UK) en Bob Mortimer ‘ s Train Guy, Charlie Methven duidelijk fantasieën zichzelf als een Steve Jobs-level marketing genie – en laat Sunderland armen “marcomms” team weet dat ze moet kijken om hem te “zien wat goed eruit ziet”.

De Sunderland spelers niet uit de weg brutale eerlijkheid van beide. Met minder sponsoring te scupper, ze zijn gratis te praten openhartig over onderwerpen zoals de geestelijke gezondheidszorg en de moeilijkheden van het spelen in een snelkookpan, zoals het Stadion van het Licht, die werd gebouwd voor de Premier League massa van meer dan 40.000, – en staat nu als een dreigende herinnering van de club van de voormalige gestalte.

Het meest memorabele van deze komt halverwege de serie op januari venster de laatste dag, de beslissende laatste fase van het seizoen bij die clubs kunnen kopen of verkopen van spelers (voor ONS lezers, stel je een mid-seizoen equivalent van de NFL Draft).
Sunderland FC eigenaar Stewart, Donald speelt real-life Football Manager op de transfer deadline day. (Image credit: Netflix)

Tijdens deze serie is zeker mawkish neigingen, niet in het minst in de “skippable” – opening titels, het is ook het vastleggen van een gemeenschap voelen dat is zelden gezien in het voetbal is blitse bovenste regionen.
Toevoegen Sunderland ‘Til ik Sterven tot uw Netflix-lijst
De scène waar Methven pogingen om hen te overtuigen dat Tiesto ‘ s ‘Adagio for Strings’ moet worden van de club de nieuwe walkout song is recht uit het David Brent ineenkrimpen komedie playbook.
40-inch TV deals te overwegen
Een wijs TV-producent heeft eens gezegd dat een succesvolle documentaire dient te maken voor het publiek voelen één van de drie dingen: “dat is van mij”, “ik wens dat was mij” of “ik dank God, dat ben ik niet”. Voor al haar tekortkomingen, het succes van Sunderland ‘Til ik Sterven is een van die zeldzame series die sport geeft fans een voorproefje van alle drie.

Het is dit vermogen om terug te trekken het gordijn op de menselijke kant van een versleten voetbal clichés dat maakt Sunderland ‘Til ik Sterven een passende vervanging voor het echte werk. Soms, kijken naar de Premier League kan voelen als een bezoek aan een galerie van wereld-klasse sculpturen in glas vakken, die allemaal zijn ‘vriendelijk op lening’ uit hun miljardair eigenaren.
De passie van Sunderland FC fans is aangetoond dat het een “angstaanjagende” tweesnijdend zwaard is, dat drijft de club en weegt op zijn spelers. (Image credit: Netflix)

‘Hopelijk is dit het keerpunt’

Maar wanneer Sunderland ‘Til ik Sterven begint te voelen een beetje te zwaar, je altijd gekregen hebt Methven bij de hand te leveren lijnen, zoals “dat was heldhaftig slecht verdedigen op een Napoleontische schaal” met een uitgestreken gezicht.
In zijn eerste seizoen, deze tekens en sub-plots helpen bij het voorkomen van Sunderland ‘Til ik Sterven van steeds twee-dimensionale advertorial als Amazon’ s charmless ‘Alles of Niets: Manchester City’.
VIZIO M-Serie Quantum 43″…
Het is al 12 uur en 22 dagen sinds de engelse Premier League nam zijn liefde weg, maar Netflix is gekomen aan de redding met een nieuwe serie op te slaan voetbal fans van het gevoel, zoals tranende Sinead O ‘ Connors: het tweede seizoen van de klassieke docuseries Sunderland ‘Til ik Sterven.
In het voetbal is het pantheon van vlieg-op-de-muur-serie, het is er, naast De Vier Jaar een Plan, dat het verhaal vertelt van de presterende Londense club QPR uitzonderlijke overname door een miljardair consortium, en blijft dan de high watermark van “als je voetbal eigendom mis gaat’ docs); en de klassieke Graham Taylor: Een Onmogelijke Taak, die betrekking heeft op de ups en downs van de kleurrijke voormalige Engeland-coach ‘ s carrière in de vroege jaren 1990.

Beide middenvelder Lucas O’Nien en verdediger Tom Flanagan is verfrissend open over de nadelen van het hebben van een intense fanbase die de last van zijn emotionele welzijn op je schouders elk weekend.
Als je niet ziet de kijk-door-je-vingers eerste seizoen, dan heb je één van de mooiste sport-documentaires van de afgelopen jaren te halen. En als je dat deed, dan is het tweede seizoen, die landde op Netflix is vandaag de dag een uitstekende follow-up om zeer verschillende redenen.
TCL 43S425 43 Inch 4K Ultra…
De Taxi chauffeur Peter Farrer resultaat van het eerste seizoen te leveren pittige one-liners met een weten grijns. Een ex-soldaat en zijn vrouw praten over het gevoel van militaire saamhorigheid die een Sunderland-fan biedt in het civiele leven. En dan is er de club van chef-kok Joyce Rome, de eeuwige optimist en zeker de serie’ emotionele kern, die alleen de teams spelen twee keer in 20 jaar, omdat ze “kunnen het niet verdragen om ze te bekijken”.