Coronavirus werd de katalysator voor werken op afstand. Hier is wat te doen nu

Dat heeft gepresenteerd een aantal uitdagingen voor de werknemers die nog nooit hebben gewerkt, thuis of moest doen remote werken van welke aard dan ook. Het heeft ook uitdagingen voor werkgevers. Vragen over hoe ervoor te zorgen dat werknemers kunnen werken in een veilige en gezonde omgeving, hebben de tools die ze nodig hebben, kunnen blijven werken en communiceren met elkaar, en hebben een goed arbeidsethos zelfs bij frequent afleidingen zijn alle stijgen naar de oppervlakte.
Bedenk ook dat als u met Microsoft 365, eerder gebrandmerkt als Office 365, dit is een SaaS-gebaseerde cloud-platform gebouwd voor een samenwerking die meer is dan alleen de gedeelde bewerken van bestanden, maar komt ook met communicatie gebouwd in via Microsoft-Teams en andere apps.