Beste horror games 2020: de engste games te spelen op de console en PC

Het spel leunt zwaar rond de speler zelf zijn vrijwel geen bronnen buiten een zaklamp en de mogelijkheid om te joggen. Natuurlijk, beide zijn te beperkt voor de hand liggende redenen, waardoor ontsnappen van alle de meer moeilijk.
Algemene, Slender is een leuke, niet-zo-slimme horror spel dat is gegarandeerd om u bang te maken zinloze toch.
Wanneer jij degene bent die het houden van de controller en het maken van de keuzes die leven of dood konden betekenen, elk moment is gespannen en significant. Het is veel moeilijker om te lachen op het scherm personages dom en cliché beslissingen te nemen als je de een om ze te maken.
Horror games zijn geworden, gaan dan eenvoudige gore en sprong paniek. Al deze elementen spelen nog steeds een belangrijke rol in het genre, game-ontwikkelaars’ – benadering, horror heeft meer nuance dan ooit. Wat volgt is onze keuze van de beste horror games die je kunt spelen op de PC en de consoles van vandaag, uit de recente AAA games voor oudere PC-klassiekers. Dus ga je gang en schrikken van jezelf dom.
Tot Het Ochtendgloren
Until Dawn
(Image credit: Superzwaar Games)We hebben allemaal gezien hoe een tiener slasher film op een bepaald moment (het is moeilijk om te ontsnappen aan hen), maar het is een genre dat is verrassend ongewoon in de wereld van gaming. Waarschijnlijk omdat het zou zo moeilijk om het goed te krijgen.
Gelukkig, Totdat de Dageraad is een spel dat erin slaagt slasher film stijlfiguren met de video game-formaat.
Dit PS4 exclusive game volgt een groep jongeren op reis te gaan naar een afgelegen hut in de bergen waar, schokkend, er is een angstaanjagende aanwezigheid geïnteresseerd in het plukken ze uit één voor één. Het is aan u om beslissingen te nemen die voor de tekens in het spel, wat betekent dat ongeacht of zij leven of sterven is geheel aan u. Het maken van de verkeerde beslissing te nemen en uw favoriete kon voldoen aan een zeer grizzly einde. Tot vroeg in de ochtend is een geweldige horror game, want hoewel het je echt bang voor bent, krijg je het gevoel het met veel plezier doen. Platforms: PS4
Het Kwaad Binnen 2
The Evil Within 2
(Image credit: Tango Gameworks)Het Kwaad In de serie komt uit de gedachten achter Resident Evil, Shinji Mikami, en als dat geen reden genoeg om het te halen, we zijn niet zeker wat. Dit is een third-person survival horror dat je trek je in een nachtmerrieachtige wereld bevolkt door groteske en angstaanjagende vijanden. Een vervolg, Het Kwaad In 2, schreeuwde op de planken in 2017 op tijd voor Halloween, met lood Sebastian Castanellos opnieuw nemen op donkere krachten buiten zijn inzicht in de vervormde werkelijkheid van de STAM.
In sommige opzichten is het een gewone horror-tarief: een schijnbaar idyllische stadje, donkere bovennatuurlijke krachten, en een verloren meisje aan de ante. Maar de manier waarop het combineert een klassieke horror stalking met meer moderne elementen van de actie – met een echt gevoel van machteloosheid aan de brandstof voor de voortdurende terreur – maken dit een must-play voor de fans van het genre.
Platforms: PS4, Xbox en Een PC Vandaag de dag is het beste Kwaad Binnen 2 aanbiedingen Het Kwaad Binnen 2 GamersGate