Deze Sling TV-deal krijgt u gratis kabel-TV voor een week met geen credit card gegevens nodig

Hoofd recht naar de Sling website om te profiteren van deze aanbieding
De Blauwe plan is ideaal voor iedereen die meer behoefte hebben aan nieuws en kinderen gerichte zenders, waaronder Fox, NBC, USA, Bravo, TBS, FX, Syfy, Bloomberg TV, Fox News, Nieuws en MSNBC. Dus ideaal voor iemand zonder kabel of heeft onlangs knip het snoer.
Het is zeker kreeg TechRadar goedkeuring! We houden van het feit dat deze kunt u aanpassen aan uw favoriete kanalen op de app, en het is on-demand programma ‘ s met films die je kunt huren is erg handig.
Wat wij vinden het ook heel verfrissend dat er geen verborgen kosten of lange termijn contracten – u betaalt alleen een vast bedrag voor dit TV-streaming service.
Sociale afstand thuis heeft een stuk gemakkelijker dankzij de Sling-TV. De TV-streaming-dienst is momenteel het aanbieden van de 7 dagen VRIJ van de Sling TV Blauwe plan.
Als gelijktijdige weergave op drie schermen, Sling TV-Blauw geeft je toegang tot meer dan 45 live kanalen, gratis cloud DVR, meer dan 50.000 on-demand titels.


Is Sling TV goed?

Andere beschikbare Sling TV-plannen
Niet te vermelden dat u kunt bekijken op elk apparaat waarmee u kunt stream in de app – dit omvat uw tablet, telefoon, laptop, smart TV, etc.
Maar de aanbiedingen zijn er nog niet, de aanbieder is ook het geven van een korting op alle van de plannen en het aanbieden van een gratis Amazon Fire TV-Stick als u vooraf betalen voor twee maanden.
Dit is een gratis trial en er is geen enkele toezegging, contracten of betaalgegevens nodig – je kunt gewoon krijgen een week gratis toegang tot de Strop TV-Blauwe diensten zonder betaling van een cent.