Hoe technologie kan stimuleren werkplek welzijn

Hoewel we soms associëren techniek met het hebben van een negatieve invloed op de geestelijke gezondheid, het heeft de potentie een enorm positieve kracht. In een tijd waarin veel fysiek geïsoleerd van hun vrienden en collega ‘ s, we moeten ervoor zorgen dat het nu meer dan ooit dat medewerkers gemakkelijk toegang tot tools en bronnen om de ondersteuning van hun welzijn.
Voor velen van ons, de laatste twee weken zijn een experiment in huis werken, als bedrijven aan te passen aan het nieuwe klimaat. De technologie is in het centrum van dit stelt ons in staat om te onderhouden de communicatie met collega ‘ s – al dan niet via e-mail, werkplek messaging platformen of video-oproepen – om onze productiviteit omhoog, en onze bedrijven uitgevoerd (bijna!) zoals gewoonlijk.