Op zoek naar een goedkope 5G telefoon in 2020? TCL zegt niet verder te kijken

We zagen ook de TCL 10 5G op de CES in 2020, en het zal, zoals de naam al doet vermoeden, bieden 5G tegen een betaalbare prijs. Het heeft een vergelijkbaar ontwerp en camera set-up (het swaps een diepte sensor voor een low-light sensor) om de 10 Pro, maar wordt geleverd met een mindere chipset (een ‘Snapdragon-serie 7 5G SoC, per TCL’ s press release) en een 6.53-inch FHD+ LCD-scherm, in plaats van een punchier AMOLED-scherm.
Tot slot, de TCL 10L is de jongere broer van het vlaggenschip 10, met een LCD-scherm en in mindere specs met een Snapdragon 665 chipset en 6GB RAM, hoewel het nog steeds beschikt over vier achterkant camera ‘ s. TCL vorderingen die de 10L biedt de beste prestaties in zijn prijsklasse, en bieden ondersteuning voor HDR-video.