6 nieuwe TV-shows en films op Netflix, Amazon Prime en Hulu dit weekend

Ander weekend binnenshuis betekent een weekend doorgebracht met het kijken van Netflix, Amazon Prime en andere streaming diensten. Gelukkig is het tempo waarin nieuwe dingen aankomt op deze streaming services betekent dat er altijd meer om naar te kijken. Dit weekend, heb je van komedies, documentaires en award-winnende films om van te genieten.

Als u op zoek bent naar andere dingen om naar te kijken dit weekend, in de VS kan je kijken naar een hele hoop van HBO-shows op HBO-Nu nu voor een gratis, met inbegrip van de Opvolging, de beste nieuwe serie van de afgelopen vijf jaar. Ondertussen, de mobiele alleen-streaming-dienst Quibi net gestart rond de wereld met een ruim 90-dagen trial en veel hapklare programmering te verslinden.