Beste Dolby Atmos films en soundtracks

Dolby Atmos is een van de meest interessante toevoegingen kunt u brengen naar uw home cinema arsenaal. Wat begon als een high-end publieke cinema sound-systeem kan nu eenvoudig worden gerepliceerd thuis dankzij de beste Dolby Atmos luidsprekers en Atmos-enabled soundbars, en de ontvanger systemen.

Dus wat is precies Dolby Atmos? Een nieuwe manier van mengen van film, TV en gaming audio, het is een object-gebaseerde sound-technologie, wat betekent dat het individu op het scherm personages, voorwerpen en zelfs de soundtrack instrumenten kunnen worden toegewezen aan hun eigen geluid. Dit laat dan geluidstechnici positie en verplaats audio-juist om een viewer en, als je hebt overhead luidsprekers en luidsprekers die kan stuiteren audio off (audio uit uw plafond, het kan voelen als dingen niet alleen gebeurt infront, aan de zijkanten en achter je, maar jij ook.