Hoe Joe Wieken’ PE training op Fancy Dress vrijdag 10 April

Als je werkt in de voorkant van de TV of op een kluitje rond een smartphone, hier zijn onze quick picks van wat wij raden aan om de ervaring te verbeteren:
(Hetzelfde pictogram tonen u ook een compatibele smart Tv ‘ s of het streamen van sticks op uw netwerk kunt u de ‘cast’ van de show – je zou verbaasd zijn welke apparaten zijn reeds geactiveerd).
Je hebt twee opties: als u hebt al de YouTube-app downloaden op je tablet, dan is gewoon zoeken naar ‘De Body Coach’ en klik op het pictogram aan de bovenkant van het scherm voor ‘Body Coach TV’.
Meer geavanceerd dan die van een Chromecast, de Roku-stick verandert uw TV in een smart hub gemakkelijk ook. Als het is aangesloten, druk op de ‘source’ – knop op uw afstandsbediening en navigeer naar de HDMI-poort waar je Roku-stick ligt (of, met een aantal moderne Televisies, op slechts een druk op de ‘Home’ knop op de Roku op afstand zal bereiken hetzelfde).
En als u wilt bijhouden van uw hartslag en moeite in de loop van de training, of gewoon voor het uitbreiden van uw oefening, kijk dan op deze picks:
Brand-up van YouTube op je smartphone of tablet en zoek het pictogram onderaan in een van de hoeken:
Welkom bij PE met Joe Voert op Goede vrijdag en zoals je misschien hebt geraden, het is Fancy Dress vrijdag! Je hebt minder dan 20 minuten trekken op een kostuum en maak je klaar om je fit – sprint naar de kledingkast en zie wat u kunt ritselen van.
Met Behulp Van Google Chromecast
Eenmaal klaar, ga naar De Body Coach YouTube kanaal op uw TV, telefoon of iPad (meer over hoe dat te doen hieronder).
De sessies duren 30 minuten, en een warming-up en cool-down, en twee herhalingen van de circuits loopt hij (of sprints) met u door.
Voor degenen die zich afvragen waarom Joe Wieken’ PE trainingen zijn voorzien van een mens die niet kan sporten vanwege de cast op zijn pols, is het omdat hij viel van zijn fiets vóór het aanbreken van een pand te worden van de natie lerares – u kunt er alles over op zijn Instagram Verhalen.
Wilt je zweten een beetje vroeger? Het krijgen van fit genoeg om te doen dubbele sessies? Bekijk dan gisteren de eerste sessie.
Als je gewoon wilt om te upgraden van uw huidige TV om u te laten zien wat er gebeurt op een groter display dan een iPad of telefoon, een Chromecast of Roku – stick kunt u gemakkelijk streamen naar uw TV ook:
(Als je in andere delen van de wereld en niet wilt krijgen tot belachelijk vroeg iedere dag aan kijken naar live is, hebben we de recente uploads vermeld aan de onderzijde van dit artikel).
Van daar, open de YouTube-app en ga naar de Body Coach TV om 9 uur GMT… of brand het op op je smartphone of tablet en te kijken naar de ‘cast’ icoon boven, tik er dan op en kijk of de Roku is opgenomen (wat het zou moeten zijn als alle apparaten zijn aangesloten op hetzelfde Wi-Fi-netwerk).
U kunt ook het hoofd tot de BodyCoachTV YouTube kanaal en bekijk alle sessies voor jezelf, net als het vinden gemakkelijker sessies voor mensen die minder mobiel zijn en iets hardere trainingen om jezelf echt actief is als je onderweg bent-het uitvoeren van het huidige aanbod.
Als u iets gemist, of wilt bladeren vorige training, ze zijn allemaal te vinden op zijn YouTube-kanaal , of u kunt kijken ze hier:
Besteed speciale aandacht aan de warming-up en cool-down-routines – die zal helpen om je gevoel, lenig en minder stijf in de komende dagen – Joe Wicks heeft zelfs een van degenen te helpen (want hij is vaak te druk met het lezen van berichten kijkers hebben verzonden in):
Als je jeuk te krijgen van uw slice van Transporteert het leven van elke dag, dan moet u YouTube openen en te wachten om 9 uur best ebay-lid, elke dag.
Vergeet niet om deze pagina te bookmarken als u een regelmatige PE met Joe Transporteert fan – zijn we je embedden van de live video van iedere dag. als je nieuw bent in het, nou ja, net bookmark het toch, en plegen om fit te worden tijdens het isolement.
Als u interessant in het krijgen van die betrokken zijn met De Body Coach als het gebeurt, en kan omgaan met onstuitbare enthousiasme als dit uur, dan zul je nodig hebt om uw YouTube-portal openen op je TV, tablet of smartphone op rond 8:55AM BST.
De Chromecast is niet te duur, en is een eenvoudige manier om uw smart TV, zodat u voor het streamen van een veelheid van diensten (zoals Netflix en andere streaming platforms) van uw kleine scherm van de telefoon aan een groter display:
De eenvoudigste manier is als je een smart TV in uw leven open je de smart hub en ga naar YouTube, waar u kunt de voortgang van het zoeken naar aanwijzingen die boven De Body Coach TV, met een nieuwe video gaat iedere dag om 9U GMT.
Met behulp van uw smart TV
Als alternatief kunt u gebruik maken van streaming-sticks – een van de eenvoudigste is Google ‘ s Chromecast, die aansluit op de HDMI aansluiting en stream inhoud van uw telefoon aan op de TV.
De beste manier heb je de ruimte om te kijken naar de training in de voorkant van een TV. Er zijn talloze manieren om YouTube op je tellybox, waardoor het eenvoudiger is om actief te worden.
Vorige week Joe draaide als Spiderman (en gezweet in dat pak zo veel als je zou denken) en we wachten om te zien wat hij lijkt als de dag van vandaag – de sessie zal gaan snel, te beginnen op (of net na, als hij heel vaak te laat…) 9 UUR BST / 6 UUR AEST.
Hoe kijken op een Roku-stick:
U zult hem niet zien op camera meteen – maar probeer te onthouden van alle items in zijn kast staan, want er is een dagelijks ter plaatse het verschil voor de die-hard fans.
Als u wilt om te proberen een aantal andere oefeningen voor de huidige sessie, kunt u aan de onderzijde van dit artikel en inhalen op de trainingen van de vorige dagen – plus hebben we alle stappen die u nodig hebt om u te helpen bij het streamen van uw smartphone of tablet aan op een groter TV-scherm.
Als je ziet het niet meteen, dan moet verschijnen, net voor 9U – en Wieken geeft het u een paar minuten om klaar te zijn ook.
En natuurlijk onthouden Joe Wicks is ook het doneren van alle inkomsten uit de serie de NHS in het verenigd koninkrijk, wat betekent dat elk beeld geef je helpt een goed doel tijdens deze moeilijke tijd van zelf-isolatie.
U bereikt hetzelfde ding als je niet hebt op de iPad-app door op weg naar uw Safari of Chrome browser en te klikken op de link naar de oefeningen op De Body Coach YouTube kanaal – u kunt het afspelen van de video rechtstreeks van daar, en druk op de full-screen optie in de rechteronderhoek.
Gisteren zag een dubbel uitgevoerd door middel van 10-oefeningen, maar de tweede ronde zag een boost van 30 seconden per oefening tot 40 seconden – je kon echt voelen dat er extra tijd.
Er zal muziek op de achtergrond ook weer vandaag – dus maak je klaar om te springen over iets meer dan gewoonlijk. En vergeet niet om te blijven na te doen wat goed afkoelen terwijl het proberen te herkennen wat er is veranderd elke dag in zijn speciale fitnessruimte.
Vanaf daar ziet u een lijst van alle video ‘ s, en om 9 uur de nieuwe optie pop-up – hoewel u nodig heeft om te vernieuwen.
(Als u wilt om het te bekijken over catch-up per dag, op een moment dat voor u past, dan kunt u volgt gewoon de instructies hierboven, waar de vorige trainingen zullen worden geplaatst inhalen.)