Beste Microsoft Office alternatieven 2020: Gratis, betaald, online mobiele office-suites

De nieuwe interface die werd gelanceerd dit jaar geeft je de mogelijkheid te werken met een moderne of klassieke menu ‘ s en werkbalken. Dit maakt overschakelen van Microsoft Office eenvoudig om te doen als de interface is griezelig vergelijkbaar.
De ‘Groep’ tier kunt u gebruik over vijf desktops, vijf tabletten en 5 telefoons, en kost .16 een maand. Een Home & Business versie is beschikbaar als een one-time-fee downloaden kost .99.
Maar er kunnen problemen zijn met het delen van documenten tussen verschillende office-suite platforms, die kan worden een grote zorg. Dit is de reden waarom bij het kiezen van een alternatief voor Microsoft Office, moet u om zeker te zijn van eventuele tekorten die zouden kunnen beperken uw gebruik van de software, vooral als je nodig hebt om te delen of collaboratieve documenten met andere gebruikers die met één of meer andere office suites.
Als u het office-alternatief als een stand-alone software er mag geen sprake zijn van zulke problemen, maar het is iets om je bewust te over als je uiteindelijk de overstap naar een ander software suite.
Dat gezegd hebbende, de beste in de Microsoft Office-alternatieven zijn over het algemeen sterke programma ‘ s met volledige functionaliteit, en een klein probleem met het delen van bestanden met andere platformen, maar weinig in de buurt komen om de volledige functionaliteit van Microsoft 365 met de cloud-dienst bundel waarin OneDrive en Microsoft-Teams. Hier tonen we de beste van hen, samen met hun sterke en zwakke punten.
Divider Gebruik de Polaris arsenaal aan gereedschappen voor het bewerken en maken van meerdere bestandstypen
Gratis proefversie
Polaris Office is ontwikkeld door Intraware en werd in eerste instantie uitgebracht in Maart 2014. Het is een gratis office-pakket is beschikbaar voor Android, iOS, Windows en macOS. Het blijkt een populaire suite bij bedrijven en wordt gebruikt door de wil van Amazon en Samsung.

Beste Microsoft Office-alternatieven – in een oogopslag

 1. LibreOffice
 2. FreeOffice
 3. WPS Office
 4. Calligra
 5. OfficeSuite
 6. Polaris Office
 7. OnlyOffice
 8. WordPerfect
 9. Zoho Werkplek
 10. G Suite
 • Wilt u uw bedrijf of diensten worden geacht voor deze buyer ‘ s guide? Stuur een mail met uw verzoek naar desire.athow@futurenet.com met de URL van de aankoop-gids in de onderwerpregel.


(Image credit: LibreOffice)

1. LibreOffice

Terwijl nog een kleiner formaat dan Microsoft Office, LibreOffice weegt 298MB is nog steeds een vrij grote suite te installeren.