Apple ‘ s Homepod spreker krijgt een $100 prijs knippen met een voorsprong van Memorial Day sales

Best Buy biedt een fantastische deal op Apple ‘ s HomePod spreker net voor de Memorial Day sales event. Voor een beperkte tijd, kunt u de score van een $100 prijs snijden op de krachtige HomePod luidspreker. Dat brengt de kosten omlaag naar $199.99, dat is de beste prijs die we hebben gezien voor de smart speaker.

De HomePod is Apple ‘s antwoord op Amazon’ s line-up van smart luidsprekers, maar met een veel meer krachtige audio-ervaring. Ondanks zijn compacte formaat, de HomePod levert kwaliteit geluid vult elke kamer met dank aan Apple ontworpen audio-technologie en geavanceerde software. De smart speaker is ontworpen om het beste van Apple Muziek, met toegang tot meer dan 60 miljoen nummers en de mogelijkheid om te leren wat je leuk vindt op basis van wat je speelt. De Apple luidspreker werkt ook met Siri, zodat u de luidspreker en de andere slimme apparaten volledig hands-free.

Zoals we hierboven vermeld, is dit de laagste prijs is die we hebben gezien voor de Apple HomePod en een fantastische deal voor een high-end smart speaker. We weten niet hoe lang het Beste Kopen zal de HomePod op de verkoop, dus je moet profiteer nu, voordat het te laat is.

Apple HomePod deal:

Apple HomePod: $299.99 $199.99 bij Best Buy
Voor een beperkte tijd, kunt u de score van een $100 prijs snijden op de Apple HomePod luidspreker. De krachtige smart speaker werkt met Siri voor de voice control kunt u andere compatibele smart home apparaten.

Bekijk De Deal

Shop meer heeft met onze roundup van de beste Memorial Day sales 2020.

U kunt meer Apple HomePod prijzen , zodat u kunt vinden van de beste deal op uw nieuwe smart speaker.