Hoe om de batterij te sparen op uw iPhone

Er zijn verschillende eenvoudige manieren om te besparen op uw iPhone, en dat is belangrijk omdat de huidige telefoons kunnen niet duren meerdere dagen op één acculading als ze kon een decennium geleden. Tegenwoordig, je hebt geluk van zonsopgang tot zonsondergang voor nodig, sluit dan uw handset in.

Hebben We hieronder een lijst van acht manieren om te strekken een iPhone-batterij leven, van het wijzigen van uw instellingen te veranderen hoe u uw iOS-apparaat de hele dag. Sommige van deze zijn voor de hand liggende, terwijl anderen het misschien een klein beetje werk aan de verandering van uw gedrag, maar als dat betekent dat eking een beetje meer levensduur van de batterij en het houden van uw telefoon worden afgesloten tijdens een cruciaal moment, het is de moeite waard.