PayPal rolt QR-Code betalingen voor een touch-gratis kopen en verkopen in-persoon

PayPal heeft uitgerold is de mogelijkheid om via QR-Codes te kopen en verkopen van goederen in het VK en 27 markten over de hele wereld. Van de lokale koffie winkels voor de verkoop van tweedehands goederen, – de inzet van de QR code wordt de functionaliteit van de PayPal-app biedt klanten de mogelijkheid om te kopen of te verkopen op een in-persoon, veilig, vertrouwd en touch gratis.

“We weten dat in de huidige omgeving, kopen en verkopen van goederen in een gezonde, veilige en beveiligde manier is de voorzijde van de geest voor veel mensen over de hele wereld. Als het coronavirus situatie zich heeft ontwikkeld, zien we een stijging in de vraag naar digitale betalingen om de overgang naar zijn nieuwe in-persoon omgevingen en situaties,” zei John Kunze, Senior Vice President van Branded Ervaringen, PayPal.