Tesla Model Y release datum, nieuws en beschikt over

De 15-inch landschap scherm heeft dezelfde oriëntatie als het paneel in het Model 3. Het biedt toegang tot infotainment-diensten, zoals de radio, Spotify en navigatie, en regelt ook voor het klimaat, stoelen en een tal van andere functies.

Afbeelding 3 van 6

Het Model Y heeft geen toetsen, en in plaats daarvan wordt vergrendeld en ontgrendeld met behulp van een smartphone app. De auto ondersteunt ook het op afstand ontgrendelen, roepen, externe pre-conditionering, en maximumsnelheid modus. Infotainment is te bedienen via een enkele 15-inch touchscreen in het dashboard.
(Image credit: Tesla)
Afbeelding 4 van 6

Als de extra kosten voor de Volledige Self-Driving Mogelijkheden op het Model Y is een beetje steil op het punt waar u het kopen van de volledig elektrische SUV, kunt u het Volledige Zelf-rijdende Computer op een later tijdstip.
(Image credit: Tesla)
Afbeelding 5 van 6

Fast-forward een jaar, en de eerste klanten hebben genomen levering van de Tesla Model Y – in de VS, althans dat betekent dat we weten veel meer over de all-elektrische SUV. We hebben gesorteerd alle belangrijke informatie over het Model Y, dus hier is alles wat u moet weten…
(Image credit: Tesla)
Afbeelding 6 van 6

Fast-forward een jaar, en de eerste klanten hebben genomen levering van de Tesla Model Y – in de VS, althans dat betekent dat we weten veel meer over de all-elektrische SUV. We hebben gesorteerd alle belangrijke informatie over het Model Y, dus hier is alles wat u moet weten…
Er is een groot, 15-inch touchscreen biedt auto-en infotainment-controles (Image credit: Tesla)

Afhankelijk van het model dat u kiest, heeft u de keuze tussen 19-, 20 – en 21-inch wielen, plus vijf kleuren: Pearl White, Stevige Zwarte, Middernacht Zilver, donkerblauw en Rood. Parel Wit is de standaard kleur, met alle andere opties kost extra.
Evenwel, voor degenen onder u die graag het idee van een autonome auto – en wonen op een locatie waar het legaal is om te rijden autonoom kunt u kiezen om toe te voegen volledig self-driving mogelijkheid om uw Tesla Model Y voor de vorstelijke som van .000 (ongeveer £6,000, AU.000).
De automatische piloot is voor gebruik op snelwegen en multi-lane rijstroken, en vraagt de bestuurder om alert te blijven en houden hun handen op het stuurwiel. Als het Model Y zintuigen dat je niet afgeleid zal het annuleren van de automatische piloot modus (na een paar waarschuwingen) en terug te keren naar handmatige bediening.

Tesla Model Y self-driving vermogen

Als het gaat om het opladen van de Tesla Model Y u vindt het nog steeds valt weg achter de traditionele, energieverslindende voertuigen in termen van de tijd die het duurt om te vullen.
Wat u wel krijgt inbegrepen in de basisprijs is Tesla ‘ s automatische piloot technologie, die “kunt u met uw auto te sturen, versnellen en de rem automatisch voor andere voertuigen en voetgangers binnen de de lane”.
Het Standaard Assortiment variant is niet zo snel, het nemen van 5.9 seconden naar 60 mph bereiken vanuit een staande start, en topping op 120 mph. Dat is nog steeds een zeer indrukwekkende 0-60 mph tijd wel, vooral als je bedenkt dat dit een SUV en niet een klein twee-zits sportwagen.
“Het begint met een Y eindigt met een Y, en Y in het midden,” kondigde Tesla CEO Elon Musk cryptisch als hij introduceerde het nieuwste voertuig in zijn bedrijf line-up op haar Californië Design Studio.

  • Navigeren op de automatische piloot: automatisch rijden van de snelweg de on-ramp aan de off-platform, met inbegrip van overstappunten en inhalen van langzamere voertuigen.
  • Auto van Rijstrook: automatische lane wijzigingen tijdens het rijden op de snelweg.
  • Autopark: zowel evenwijdig aan en loodrecht ruimtes.
  • Roepen: uw geparkeerde auto komt u ergens op een parkeerplaats. Echt.
  • Stoplicht Stoppen met het Teken Control: hulp stopt bij verkeer-geregelde kruispunten.

De Tesla Model Y komt als een 5-zits als standaard, maar een 7-zittend Model Y zal beschikbaar worden gesteld in 2021 – het kost je een extra 3.000 dollar (ongeveer € 2.500, AU,600) voor die zitplaatsen.

  • Automatische besturing op de straten van de stad

Later dit jaar naar Tesla is Volledig Self-Driving Vermogen:
Het Model Y design leent styling punten van zowel het Model 3 en Model X, als Tesla keek om haar eerste compacte SUV. De lage, gedrongen front-end echo ‘ s Model 3, terwijl de hogere midden-en achterste delen zijn meer doet denken aan het grotere Model X.

Echter, als Tesla releases meer mogelijkheden voor zelf-rijden, tech, de post-aankoop prijs van deze computer zal waarschijnlijk toenemen naarmate de tijd verstrijkt.
(Image credit: Tesla)