De Maffia Trilogie zal open wereld, de beste classics PS4, PC en Xbox Één

2K heeft officieel onthulde de Maffia Trilogie, een nieuwe collectie van de drie criminaliteit-op smaak gebrachte open wereld (nou ja, soort van) games, komt naar PS4, Xbox en Een PC. Ze zijn voorzien van een volledige remake van de originele Mafia: City of Lost Heaven genoemd Maffia: de Definitieve Editie, een HD remaster van 2010 is Mafia 2 en een ‘herintroductie’ van 2016 de Mafia 3 dat geeft de game DLC voor bestaande eigenaren gratis.

Wat meer is, Mafia 2 is vandaag vrijgegeven op PS4, Xbox en Een PC. Als u al in het bezit van Mafia 2 op Steam, krijg je ze gratis. De Maffia Trilogie is uiteindelijk te komen tot de Epic Games Store voor PC en Google Stadions, ook. De gratis Definitieve Editie upgrade voor Mafia 3 is vandaag vrijgegeven in alle formaten, ook.