Beste laptops voor kinderen in India: Studies, entertainment en buiten

Apple ‘ s dunste en lichtste MacBook is terug in 2020 met een wraak. Niet alleen heeft het vast een heleboel van de klachten met zijn voorgangers – namelijk dat problematisch toetsenbord is nu verdwenen, vervangen door een drastisch verbeterd toetsenbord. Maar het komt ook met nieuwe en meer krachtige interne componenten, nog meer opslagruimte opties, en een lagere prijs van binnenkomst. Er zijn een paar dingen die we willen het beter doen, net als de gedempte scherm en de gemiddelde levensduur van de batterij, maar dit model van de MacBook Air is beter dan alles wat we hebben gezien van de lijn-to-date.
Lees de volledige recensie: MacBook Air (2020)
Wanneer je kinderen de aanpak tweecijferige jaren, ze gaan naar iets een beetje meer robuuste om hen te ondersteunen door meer veeleisende projecten, evenals scherper streaming. Acer ‘ s nieuwste 15-inch Chromebook is, daarom is de beste laptop voor kinderen – of het jouwe, op zijn minst – het brengen van ernstige verfijning van je kinderen computeren en behoeften, van het ontwerp tot de geweldige functies, zoals een full HD display, de snelle USB 3.0-aansluitingen en een HDR-webcam. Houd in gedachten dat deze laptop is ideaal voor adolescenten, als je swapping het ontbreken van kid-proof functies voor een groter formaat, een meer luxueuze ervaring en een groot prijskaartje.

Lees de volledige review: Acer Chromebook Spin 11
Google Pixelbook Ga tikken uit aan alle vereisten van de beste laptop voor kinderen en dan nog wat. (Image credit: Google)

1. Google Pixelbook Gaan

CPU: Intel Core m3 – i7 | Graphics: Intel UHD Graphics 615 | RAM: 8GB – 16GB | Scherm: 13.3-inch Full HD – 13,3-inch 4K Ultra HD Moleculaire Weergave | Opslag: 64GB – 256GB

Forse gewicht en afmetingen

De Microsoft Surface Gaan is misschien wel Microsoft ‘ s beste release van het jaar 2019, als het voldoet aan die grote vraag te zijn naar een budget Oppervlak apparaat, terwijl ook een van de beste Windows-tablets voor iedereen die wil om te doen een beetje van het werk op de gaan. Net als zijn duurdere neven en nichten, het is draagbaar en elegant. Op hetzelfde moment, het is een prijs die is een beetje meer betaalbaar voor de gewone gebruikers. Als u op zoek bent naar de beste laptop voor kinderen, of je wilt gewoon om te consumeren sommige media tijdens de reis, dan kun je niet verkeerd gaan met de Microsoft Surface Gaan.
Een bevoegde laptop voor budget gamers
Dikke montagekader van het beeldscherm

Te veel reizen op het trackpad

Nieuw en verbeterd voor 2020
Niet zo krachtig als de iPad
Geen biometrische login
Wanneer je kinderen hebt eindelijk afgestudeerd aan een goede laptop voor het schrijven van papers voor de klas, maar u wilt nog steeds om hen iets dat niet zal breken de eerste keer dat het wordt neergezet, dan is de Acer Chromebook Spin 11 misschien wel de laptop voor u. Het is krachtig genoeg om door de kinderen dagelijks schoolwerk, en het is een 2-in-1, zodat ze kunnen spiegelen zijn comfortabel toetsenbord rond om te zetten in tablet-modus voor het spelen van games of het kijken naar hun favoriete programma ‘ s in hun downtime. Het scherm is een beetje vaag, en het is onwaarschijnlijk om te blazen je weg zo ver als de uitvoering, maar het is goedkoop, stevig en betrouwbaar. Wat meer kan je vragen voor een van de beste laptop voor kinderen?
Werken en spelen Amazing ‘Hush’ toetsenbord
Goede levensduur van de batterij

Levensduur van de batterij alleen op OK
De Acer Chromebook Spin 11 is de laptop voor de kinderen als je iets wilt dat niet zal breken de eerste keer dat het wordt verwijderd. (Image credit: Acer)

4. De Acer Chromebook Spin 11

Zeldzame 1080p webcam

Van betaalbare tablets en de beste Chromebooks op de meeste draagbare 2-in-1 hybride laptops, hebben we de beste laptops voor kinderen 2020 te bieden heeft. Zorg ervoor om te controleren onze prijs vergelijking tool om de beste prijs op de markt.

Wanneer u op zoek bent naar de beste laptop voor kinderen, niet alleen te gaan voor de goedkoopste en worden gedaan met het. Geloof het of niet, er zijn een paar dingen om te overwegen wanneer het kopen van uw kinderen hun eerste of volgende laptop dan de prijs.
In feite, terwijl de beste laptops voor kinderen moet zeker worden betaalbare als u niet wilt krijgen ze iets premie en prijzig alleen om het te hebben vernietigd of gestolen een paar maanden later, de budget opties die er zijn niet altijd de beste keuze. Kinderen moeten een robuuste laptop is, na alles, iets dat overleeft haar deel van de schokken en druppels. Ze moeten ook een die sterk genoeg is voor school en post-huiswerk entertainment. En, speciaal voor de jongere kinderen, een laptop met meer beveiligingsfuncties en ouderlijk toezicht is ook ideaal.
Duurzaam bouwen

CPU: Intel Pentium N4200 | Grafische kaart: Intel HD Graphics 505 | RAM: 4 GB | Beeldscherm: 15.6-inch FHD (1.920 x 1.080) IPS | Opslag: 32 GB
De robuuste Acer Chromebook 15 zie uw kinderen door de meer veeleisende projecten. (Image credit: Acer)

5. De Acer Chromebook 15

CPU: AMD Ryzen 5 2500U – Intel Core i5-10300H | Grafische kaart: AMD Radeon RX 560X – NVIDIA GeForce GTX 1650 Ti | RAM: 8GB DDR4 SDRAM | Opslag: 256 GB – 1 TB HDD, 128 GB SSD

De beste mainstream Chromebook
Webcam nog slechts 720p
Scherm kleuren een beetje gedempt
Licht en makkelijk vast te houden
Fatsoenlijke gaming prestaties voor de prijs

  • Dit product is alleen beschikbaar in de VS en het VK op het moment van dit schrijven. Australische lezers: een prima alternatief in de Lenovo IdeaPad 120S
De lagere prijs van binnenkomst

Geweldige prijs

Lees de volledige review: Microsoft Surface Gaan
Lees de volledige review: Acer Nitro 5
Als uw kind vraagt om een krachtige laptop voor gaming en video bewerking, dan kun je niet verkeerd gaan met de Acer-Nitro 5. Het schommelen van de nieuwste en meer krachtige interne zonder het branden van een gat in je zak, het is gewoon de perfecte draagbare om te voldoen aan uw kinderen grafisch-intensieve bezigheden. En, hoewel het compromissen op een paar dingen om de kosten naar beneden, het heeft ook een paar trucs van zijn eigen – inclusief door de gebruiker regelbare en instelbare fans.
Nieuwe 10e generatie processors
Luxe gevoel
Goedkoop
CPU: Intel Celeron N3350 | Grafische kaart: Intel HD Graphics 500 | Beeldscherm: 11.6 inch HDF (1,366 x 768) touch | Opslag: 32GB eMMC