Deze Google Pixel opvouwbare telefoon kan de Galaxy Vouwen en Moto Razr beat

Gespot door Patent van Apple, de US Patent Office-toepassing voor een “elektronisch apparaat met een flexibel display” onthult de details en schema ‘ s van een opvouwbare smartphone van Google.
Een aantal Google-patenten hebben onlangs verscheen, toont de onderneming overweegt een scala aan mobiele mogelijkheden voor de toekomst, en een octrooi in het bijzonder geeft opvouwbare telefoon fans iets om blij van te worden.
Het apparaat zelf is een beetje anders dan de opvouwbare telefoons die we hebben gezien tot nu toe, die kunnen helpen bij het staan en te helpen maken foldables modieus.
Het was oorspronkelijk ingediend in oktober 2018, maar de octrooi-aanvraag documenten worden enkel gepubliceerd op 30 April 2020. Volgens het rapport, het octrooi details van een apparaat met een flexibel display en afbeeldingen op het indienen van blijken tot een handset met een grote, complexe cirkelvormige scharnier systeem en een beeldscherm dat is voorzien van een leuke pull-out-sectie, biedt een nog groter scherm.
De flexibele mechanisme ziet het display klap 180 graden, van de ‘gesloten land’ waar het scherm wraps rond de voorkant en de achterkant van het apparaat, om een ‘open staat’, waar je een groot scherm en wat lijkt op een flinke scharnier uitsteeksel aan de achterzijde.
Het lijkt er op dat u zult dan in staat zijn om uit te glijden op het scherm een beetje verder in de ‘open staat’.
Verwijzend naar de schema ‘ s hieronder, het octrooi van de staten “de afstand (212) is een maat voor hoe ver van of dicht bij de scharnieren van het lichaam betrokken is geschoven in een bepaalde staat van het elektronische apparaat… bijvoorbeeld in de gesloten toestand van het elektronische apparaat kan de afstand korter is dan in alle of een aantal andere lidstaten (bijv., een open staat).” Afbeelding 1 van 2
The foldable Pixel phone in its 'closed state'
De opvouwbare Pixel telefoon in gesloten toestand’ (Image credit: Google / USPO)
Afbeelding 2 van 2
The foldable Pixel phone in its 'open state'
De opvouwbare Pixel telefoon in de ‘open staat’ (Image credit: Google / USPO) Telefoon of tablet?
De octrooiaanvraag staten “het elektronisch apparaat kan worden beschouwd als een smartphone en/of tablet”, dus Google is met betrekking tot de bases in termen van wat het kan worden aan het ontwikkelen is.
Natuurlijk, gewoon omdat het een patent aanvraag niet garanderen ons een opvouwbare Pixel apparaat verder naar beneden de lijn. De zoekgigant kan beslissen om te gaan met een ander ontwerp, of schroot zijn flexibele smartphone en tablet ontwikkeling volledig.
Het is niet de enige fabrikant met inachtneming van een glijdende display, zoals we al behandeld een TCL opvouwbare telefoon concept die is voorzien van een roll-out scherm. Hoewel Google de implementatie niet te zien op het scherm ‘pull-out’ zo veel als TCL ‘ s concept, de extra onroerend goed zou kunnen toevoegen een centimeter of zo om de bruikbare ruimte.

Google kan ervoor kiezen om vast te houden en te zien wat meer fabrikanten brengen naar de tafel, vóór de lancering van haar eigen opvouwbare apparaat, maar er is een kans konden we zien iets in de volgende 12-18 maanden, als de vraag van de consument voor de vorm factor aanzienlijk verhoogt.
Als voor wanneer we in staat om een Pixel van Google opvouwbare telefoon of tablet, dat is lastiger te zeggen. We hebben al een aantal opvouwbare toestellen op de markt, zoals de Samsung Galaxy Vouwen, Galaxy Z Flip, Motorola Razr en Huawei Mate Xs, terwijl TCL is toegewijd aan de lancering van de eerste opvouwbare telefoon in 2020.