Een Level omhoog met de OnePlus 8

Niet willen cover-up van uw OnePlus 8? Wij helemaal krijgen. Het is een slanke telefoon met een mooi gerond ontwerp dat soepel combineert glas en metaal in een ronde, rijke-in-de-hand-telefoon; en dan dat scherm.
Als het gaat om high-octane macht, van premium-styling en de ultieme puur plezier, of u nu thuis bent of onderweg, de OnePlus 8: business, met zijn top-van-de-lijn specs en toekomst-proof 5G data snelheden.

Het begint allemaal met een eerste indruk, en de OnePlus 8 is het volgende niveau. De telefoon wordt geleverd in twee opvallende, en opvallend verschillende kleuren. Onyx Zwart is diep en mysterieus, grijpen licht en buigen het recht terug op je – smartphones niet meer ingetogen dan dit.
(Image credit: OnePlus)

Voor iets een beetje meer speelse, Glaciale Green ‘ s got you covered. De matte finish voelt zich uitzonderlijk, met een matte uitstraling die buiten vers. OnePlus maakt zelfs een bijpassende metgezel geval; zodat je kan blijven genieten van de groene terwijl beschermd blijven. En Als je iets wilt nog meer unieke, check out de gevallen mede-ontworpen door de befaamde graffiti-kunstenaar André, zie foto hieronder.
OnePlus bracht de 90Hz vernieuwingsfrequentie op smartphones in de mainstream, en de OnePlus 8 display is niets minder dan stellaire. Geen inkepingen, kleine panelen in combinatie met edge-to-edge echtheid en pittig AMOLED-tech. Het komt allemaal samen met meeslepende pop in schoppen. Scherp, zingy, perfect voor het kijken van films, het is een compromis-vrije manier van het krijgen van een vlaggenschip display zonder forking uit vlaggenschip cash.
De foto van de scène – je bent thuis, over de voor het streamen van uw favoriete show op uw telefoon, maar dan hoor je het – “Beep – lage batterij”; uw Bluetooth-hoofdtelefoons zijn dood, en je hebt te verduren uw telefoon blikkerig, mono luidspreker totdat zij de macht weer. Met de OnePlus 8, die tijden zijn lang voorbij – u zult geen behoefte aan een hoofdtelefoon thuis – periode. Dit OnePlus 8-serie’ Dolby tuned stereo speakers brullen van harte, terwijl anderen shrilly janken, het leveren van het soort geluid je zou verwachten van een tablet. OnePlus 8
(Image credit: OnePlus)Een uitstekend scherm in combinatie met de schitterende klank zorgt voor meeslepende games, vooral als het gecombineerd wordt met de OnePlus 8 krachtige, top-van-de-lijn Snapdragon 865 interne en zijn enorme 128GB of 256GB opslagruimte. Dat betekent stralen, racen en RPGing door middel van zelfs de hoogste kwaliteit mobiele games zal een droom. Laten we niet vergeten, de OnePlus 8-serie is ook Google Stadions-klaar, dus u kunt streamen top-tier console-en PC-grade titel waar je ook bent.
Aan de binnenkant, OnePlus telefoons draait Google ‘ s mobiele besturingssysteem Android, wat betekent dat ton van apps en games kunnen worden gedownload op het met gemak. Het is niet zomaar een Android-al – OnePlus ladingen tot haar eigen ervaring – OxygenOS. Regelmatig nummer één als het gaat om software op smartphones, op de OnePlus 8, Zuurstof OS glijdt dankzij die 90Hz-scherm en een ruime 8GB of 12GB RAM. Stapels geheugen betekent een naadloze multitasking heel veel apps.
Hoe zit het met de camera? De OnePlus 8 is het krachtige drievoudige camera setup bevat een hoge resolutie 48MP belangrijkste scherp-shooter. Wilt u extra in-frame, een 16MP ultra-groothoek-snapper pakt high-impact van weidse landschappen, en er is ook een macro camera krijgt u nog dichter bij de actie. OnePlus 8
(Image credit: OnePlus)OnePlus is beroemd om alles over de community te luisteren en te reageren, dan luisteren wat meer. Dat is de reden waarom een Altijd Op de Display van de functie is te komen tot de OnePlus 8-serie, na de leden van de gemeenschap om vraagt. Met software-updates geïnspireerd door fan feedback vaak hun weg naar OnePlus telefoons, krijgt u meer dan alleen een apparaat met de OnePlus 8 – bent u lid worden van een groep, een gemeenschap die nooit bezinkt.
OnePlus ‘s’ Never Settle’ ethos strekt tot het OnePlus 8 4,300 mAh batterij, die duurt en duurt dankzij de ruime capaciteit en smart batterij te sparen software. Wanneer het tijd is om op te laden, maar maak je geen zorgen; Warp Kosten 30T slaat op de dag, het inschakelen van de batterij van 0-50% in slechts 30 minuten genoeg sap voor een dag van matig gebruik.
In tegenstelling tot andere 5G vlaggenschepen, de OnePlus 8 niet zal breken de bank – voor € 599 (8GB+128 GB), kunt u het afhalen in Onyx Black. Als u wilt de specced uit Glaciale Groene versie, dan kost dat slechts € 699 (12GB+256GB), ondanks verpakking meer opslag en snelheid dan sommige telefoons is meer dan het dubbele van de prijs.
In het kort, als u wilt dat een wereld-klasse, toekomst-proof entertainment-systeem in je zak voor een sensationele prijs, het moet de OnePlus 8.