Een goedkope MacBook Pro gaan deze week bij B&H met een besparing van tot $300

Het is een geweldige tijd om op zoek naar een goedkope MacBook Pro deal hebben we nu een aantal gloednieuwe 2020 vermeldingen brengen van de prijzen op sommige oudere modellen. Deze week is de B&H Apple verkoop is geen uitzondering – het aanbieden van een 2019 MacBook Pro voor slechts $1,199 (was $1,499).

Deze 256 GB capaciteit van de 13-inch MacBook Pro is voorzien van de dezelfde baseline specs als de nieuwe releases, en is nu in een $300 verlaging van de prijzen, het is ook kwam uit op $100 goedkoper ten opzichte van 2020 13-inch MacBook Pro. Je krijgt dezelfde fantastische Vloeistof Retina-display, 8GB RAM en een Intel Core i5-processor – hoewel u zijn het krijgen van een iets oudere toetsenbord ontwerp. Als je het kan doen zonder de veel geprezen Magic Toetsenbord upgrade, dan is dit zeker een goede manier om wat geld te besparen op een MacBook Pro gaan.