Mi-TV van 55 inch groot PatchWall 3.0 update

De update is zeker goed nieuws voor Mi-TELEVISIE van 55-inch gebruikers als 16+ content partners zijn voor de verspreiding. Die zijn – ALT Balaji, Zee5, Disney+ Hotstar, Zon NXT, JioCinema, Lattu Kinderen, Docubay, Eros Nu, Republiek, Bloomberg Quint, ABP Live, Shemaroo Mij, Hungama Spelen, Epische en meer. Voor kinderen, apps, zoals Lattu Kids biedt meer dan 1500 uur van de inhoud geschikt is voor kinderen. De grotere integratie met Disney+ Hotstar betekent sport liefhebbers zullen in staat zijn om toegang te krijgen tot sport programma ‘ s met “one-click”.
Xiaomi is PatchWall 3.0-interface voor Tv ‘ s, dat werd geïntroduceerd in het begin van April is nu uitgerold naar de Mi-TV van 55 inch. Het bedrijf nam om Twitter aan te kondigen van de update die erin slaagt PatchWall 2.0 en brengt nieuwe content-partners nieuwe, verbeterde visuals en lettertypen, en diepere integratie met Disney+ Hotstar.