PS Plus-deals zijn het brengen van 50% prijsverlagingen voor abonnementen in de VS deze week

Bespaar bijna 50% met deze PS Plus-deals, het snijden van de prijzen op Sony ‘ s eigen online dienst abonnementen in de VS deze week. Met drie maand PS Plus-lidmaatschap komen in onder $15 nu, er is nooit een betere tijd geweest om uw PS4 online. Echter, als je in het voor de lange termijn dat we liever wijst je de weg naar dit $31 PS Plus-deal aanbieden van een volledig jaar voor 49% uit.

Je zou dan vindt u meestal zelf betalen van $60 voor een 12-maanden PS Plus-lidmaatschap, en het is over het algemeen beschouwd als een van de duurdere abonnementen. Dat betekent dat de kortingen zitten ongelooflijk goed deze week, vooral als je winkelen voor de beste PS4 aanbiedingen en bundels. Of u bent gewoon bijvullen van uw abonnement of wilt u besteden uw speeltijd op een meer sociale manier nu, deze PS Plus-deals zijn met sommige uitstekende kortingen krijg je voor minder.