Meedogenloze prioritering in een wereld van afleiding

We worden overspoeld met technologieën in de wereld van werk. De huidige pandemie heeft dit nog meer duidelijk zijn; we zijn het gebruik van meer technologie dan ooit tevoren in ons werk en persoonlijk leven om te proberen en doen ons werk goed, blijf verbonden met de wereld, en om te houden van onze gegevens en veilig.

Elke app, het gereedschap en de kennisgeving concurreert voor onze tijd en aandacht. Technologie die ooit werd ontworpen om productiever maken, is in feite het doen van het tegenovergestelde.

Er is een studie, waarvan ik denk dat perfect illustreert dit, uitgevoerd in London Institute of Psychiatry helemaal terug in 2005. De onderzoekers vonden dat wanneer werknemers werden afgeleid door e-mails en telefoontjes, ze ervaren een 10-punt daling van hun IQ. De hoofdonderzoeker, Dr. Glen Wilson, gewaarschuwd op het moment van de impact van ‘infomania’ op onze mentale scherpte. Snel vooruit-15 jaar, en ik vraag me af wat hij zou maken van de ‘infomania’ we staan op het werk vandaag.

Maar dit kan veranderen. De huidige coronavirus—pandemie-die heeft gezien de kennis-werkers wereldwijd radicaal revisie hun manieren van werken—het versnellen is het nodig om te evalueren hoe we werken. Bedrijven zijn nog aan de slag met het beheer van de nieuwe dynamiek die wordt geleverd met een volledig gedistribueerde teams, maar met deze challenge is een kans om terug te gaan naar de tekentafel als het gaat om hoe we het beheren en meten van ons werk. Een deel van het antwoord ligt in de meedogenloze prioritering.

Het probleem: verspilde tijd