Truecaller update vernieuwt de app met slimme functies

Truecaller kan ook fungeren als een hub voor al uw gesprekken, sms ‘ en als chatten platform. De inhoud is verdeeld in vier grote schermen, een Persoonlijke, belangrijke anderen, spam. De ‘belangrijke’ sectie bevat teksten op het gebied van bankieren en betalingen, reizen, etc. De app slim begrijpt waar elke kennisgeving dient te verblijven. In het zeldzame geval van een onjuiste classificatie, kunnen gebruikers handmatig te wijzigen, alsmede het rapport van binnen de app als een rectificatie.
Met bijna 150 miljoen actieve gebruikers, India goed voor twee derde van alle Truecaller gebruikers over de hele wereld. De nieuwe update is gebaseerd op de meest voorkomende feedback gegeven door de Indische gemeenschap.
De grootste verandering komt met de herinrichting van het aantal identificatie pop-up. Het is gemaakt schoner en beter geoptimaliseerd voor meer Android-telefoons, waar de visuele elementen kunnen in verschillende plaatsen. Een nieuwe fullscreen optie is ook beschikbaar die kan worden gebruikt in plaats van de kiezer, die toont alle informatie van een persoon tijdens een gesprek. Het is ook een kleurcodering hebben, zodat gebruikers weten of het een belangrijk gesprek of spam door een oogopslag. Deze kan worden ingeschakeld door te gaan naar Instellingen > Beller-ID > volledig scherm.

In tegenstelling tot populair geloof, Truecaller niet uploaden de gebruikers contact opnemen met boeken op haar servers om informatie te krijgen voor alle gebruikers. Dit is voornamelijk bereikt door een gebruiker afkomstig uit de map. In feite, alle functies en mogelijkheden van de app gebeuren op het apparaat, zonder dat het verzenden van gegevens naar de servers (behalve tijdens UPI-registratie). Alle gegevens en bankgegevens van de Indiase gebruikers die lokaal zijn opgeslagen in India in een gecodeerde indeling.
Truecaller Betalen gebruikers in staat stelt om het gedrag van micro-transacties vanuit de app. Het kan ook worden gebruikt met andere UPI-based payment systems. Er zijn een paar in-app-partners zoals RedBus.in waar gebruikers kunnen direct controleren aanbiedingen en betalen, maar het niet willen worden van een marktplaats op zijn eigen in de toekomst. In plaats daarvan is het op zoek naar meer partners aan boord.

Truecaller, de populaire beller-ID app heb een frisse facelift die declutters de gesprekken en SMS-secties, een nieuwe full-screen identificatie evenals een slimme SMS organisator.